Yhteistyössä

Musketeers on Helsingin Luistelijat ry:n SM-juniorijoukkue. Musketeers on  kansallisesti- ja kansainvälisesti menestynyt juniorien muodostelma- luistelujoukkue. Joukkue on maailmanmestari 2015  ja Suomen mestari 2016. Kuluva kausi on joukkueen 25.

Se on voittanut neljänä peräkkäisenä vuonna (2003-2006) sekä Suomen mestaruuden että Junior World Challenge Cup:n eli JWCC:n. Kaikkiaan joukkue on voittanut SM-kultaa yksitoista kertaa. Neljän peräkkäisen JWCC-voiton lisäksi joukkueella on kaksi hopeaa ja kuusi pronssia.

Musketeers on urheilullinen ja savuton 26 nuoren joukkue. Iältään luistelijat ovat 14–19-vuotiaita. Musketeers menestyy tiukalla työllä, kylmäpäisellä asenteella ja suurella sydämellä. Tätä yhdessä tekemistä kuvastaa myös joukkueen nimi ja tunnuslause: Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta”.

Menestystä ovat rakentamassa kovan työn lisäksi myös yhteistyökumppanimme. Jos Yrityksenne on kiinnostunut tukemaan puhdasta urheilua maailman huipulta, lataa Musketeers-esite (.pdf) ja ota yhteyttä!