Yhteistyössä

Menestytäänkö yhdessä?
Jos haluat lähteä mukaan tukemaan suomalaisia nuoria maajoukkueurheilijoita, katso lisätietoja esitteestä (pdf) ja ota yhteyttä (Katri Nissilä, 050-3219370).

Kaudella 2022-2023 matkassamme mukana:

shock_absorber_logo

Shock Absorber on ikoninen urheiluliivimerkki ja alansa edelläkävijä vuodesta 1995 asti. Kaikki urheiluliivimallit ovat viimeisteltyjä jokaista yksityiskohtaa myöten ja ne on suunniteltu tarjoamaan ylivertaista tukea urheiluun. Shock Absorber –urheiluliivit vähentävät tutkitusti rintojen liikettä ja antavat mahdollisuuden keskittyä häiriöttä urheilusuoritukseen. Musketeers on yksi Shock Absorber Ladyista.

niini_logo_image1

Printtitalo Niini tekee koskettavaa viestintää. Niini on moderni printtitalo, joka tekee uskomattoman upeita tuotteita, helposti ja nopeasti, digitaalisia palveluita unohtamatta. Niini on toimialalla suurin perheyritys Suomessa. Palvelupisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Tallinnassa. Monipuoliset printti- ja postituspalvelut, rakennuspiirustus-palvelut sekä suunnittelupalvelut takaavat, että ideat saavat aina arvoisensa painonluckyskate_logo
Kaikki taitoluisteluun yhdestä paikasta – asiantuntemuksella ja ammattitaidolla.

Vuonna 1997 perustettu taitoluistelun erikoisliike Lucky Skate tarjoaa kaiken luisteluun tarvittavan, vankalla asiantuntemuksella. Lucky Skatesta saat ammattitaitoisen kokonaispalvelun: luistimet ja terät, terien kiinnityksen ja teroituksen sekä huoltopalvelut, tarvikkeet ja tekstiilit. Lucky Skaten myymälä sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Paloheinässä (Pakilantie 95, 00670 Helsinki), ja verkkokauppa on avoinna joka päivä vuorokauden ympäri www.luckyskate.fi.

Isey_SkyrBar_Logo_Black_landscape

Ísey Skyr Bar on islantilainen ravintolakonsepti, jonka tuotteet pohjautuvat perinteisellä valmistustavalla tehtyyn proteiinipitoiseen, rasvattomaan ja lisäaineettomaan Ísey Skyr -rahkaan. Ísey Skyr Barin menun on kehittänyt islantilainen Michelin-kokki Agnar Sverrisson, tuttavallisemmin Aggi.

Ísey Skyr Barin bowleissa, boozteissa ja mehuissa on käytetty vain luonnon aitoja makuja hedelmistä, marjoista ja vihanneksista yhdessä raikkaan ja proteiinipitoisen, laktoosittoman Ísey Skyr -rahkan kanssa. Tuotteet ovat herkullisia ja terveellisiä, ja ne sopivat niin lounaaksi kuin välipalaksikin. Ísey Skyr Barit sijaitsevat Helsingin Päärautatieasemalla ja Kamppi Helsinki -kauppakeskuksessa.

prosharp_logo

 

 

 

 


Prosharp Vuosaari
on taitoluistelijoiden ja jääkiekkolijoiden erikoisliike niille, jotka haluavat yksilöllistä ja ammattimaista palvelua. Aukioloajat ovat joustavat – varaa aika Facebookista Prosharp Vuosaari.