Yhteistyössä

Menestytäänkö yhdessä?
Jos haluat lähteä mukaan tukemaan suomalaisia nuoria maajoukkueurheilijoita, katso lisätietoja esitteestä (pdf) ja ota yhteyttä (Katri Nissilä, 050-3219370).

Kaudella 2022-2023 matkassamme mukana:

shock_absorber_logo

Shock Absorber on ikoninen urheiluliivimerkki ja alansa edelläkävijä vuodesta 1995 asti. Kaikki urheiluliivimallit ovat viimeisteltyjä jokaista yksityiskohtaa myöten ja ne on suunniteltu tarjoamaan ylivertaista tukea urheiluun. Shock Absorber –urheiluliivit vähentävät tutkitusti rintojen liikettä ja antavat mahdollisuuden keskittyä häiriöttä urheilusuoritukseen. Musketeers on yksi Shock Absorber Ladyista.

niini_logo_image1Printtitalo Niini tekee koskettavaa viestintää. Niini on moderni printtitalo, joka tekee uskomattoman upeita tuotteita, helposti ja nopeasti, digitaalisia palveluita unohtamatta. Niini on toimialalla suurin perheyritys Suomessa. Palvelupisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Tallinnassa. Monipuoliset printti- ja postituspalvelut, rakennuspiirustus-palvelut sekä suunnittelupalvelut takaavat, että ideat saavat aina arvoisensa painon.

prosharp_logo

Prosharp Vuosaari on taitoluistelijoiden ja jääkiekkolijoiden erikoisliike niille, jotka haluavat yksilöllistä ja ammattimaista palvelua. Aukioloajat ovat joustavat – varaa aika Facebookista Prosharp Vuosaari.