Vieraskirja

 

Jätä vieraskirjaan terveisesi joukkueelle!

11 vastausta artikkeliin “Vieraskirja”

  1. Teidän ohjelma oli paras SM kisoissa Metro areenalla: Koreografia taiteellisesti upein ja tunnelma käsinkosketeltava. Se sunnuntain pitkä ohjelma. Ansaitsisitte näkijöitä ympäri maailman. Valitettavaa, että muodostelmaluisteluohjelmat jäävät pienen yleisön ihailtaviksi. Suomesta voisi ihan hyvin olla maailmaa kiertävä jääshow – nimenomaan muodostelmaluisteluun keskittyvä sellainen. Muodostelmaluistelu on paljon livekatsojaystävällisempää kuin yksinluistelu. Ihminen melkeinpä hypnotisoituu hyvästä muodostelmaesityksestä!

  2. Tsemii Musketeers JWCC-2016 -kisaan Kroatiaan. Luistelun iloa, tahdon voimaa ja muistakaa jäätelökauhat. Hyvin menee 🙂

  3. Upeat ja vauhdikkaat ohjelmat! Saitte jo ensiesityksessä välitteyä sähköisen latauksen katsomon yläriveille saakka. Pää pilvissä ja jalat maassa kohti uutta alkavaa kisakautta!

    1. Hienoa tytöt! Ilo oli katsella tekemistänne. Lyhyt svengasi täysiä, ja vapaassa muskettisoturit olivat erittäin vakuuttavia. Jokainen miekan isku pisti! Hyvä hyvä

    2. Hienoa tytöt! Huh mikä jännitysnäytelmä. Lyhyt svengasi täysillä ja vapaan muskettisoturien miekan iskut ” pistivät ” . Onnea!

  4. Teillä on hyvät ohjelmat tälle kaudelle! Tsemppiä treeneihin koko joukkueelle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s