Joukkue 2016-2017

IMG_5987

Luistelijat
Rivi 1 (ylhäältä): Lotta Kerokoski, Maria Prosyanaya, Marianne Westerholm (c), Mikaela Kumlin, Daniela Kälviläinen, Elsa Ahti, Aino Karjalainen

Rivi 2: Jasmine Kuusla, Oona Tamminen, Tessa Tamminen, Annina Oksman, Nea Mönkkönen, Matilda Kajander, Emmi Pellinen

Rivi 3: Daniela Kumlin, Taru Porkka, Julia Saarinen (ac), Oona Karjalainen, Janna Häyrinen, Siiri Lappalainen, Lotta Uusitalo

Rivi 4: Ada Markkanen, Sofia Kajala, Laura Hammarberg (ac), Viivi Jokinen, Clarissa Laiho, Aino Palosuo, Sani Kerttula

Valmennustiimi:
Anu Oksanen, Tiina Turunen, Anna Karjalainen, Jari Saarelainen, Harri Antikainen, Pirjo Kuha ja Jari Oksanen

Huoltotiimi:
Kaisa Olenius-Kumlin (jojo), Mira Pajunen ja Minna Pellinen


Lotta Kerokoski

Lotta_Kerokoski2016

Syntymävuosi: 1998
3. kausi joukkueessa

Lempinimet: Gero, Gerppa
Kolmoskautelaisemme Lotta viettää abivuottaan Tikkurilan Lukiossa. Lotta on hullunkurinen joukkuetoveri, joka auttaa meitä kaikkia tarvittaessa. Hänellä on kauniit vaaleat hiukset ja valloittavan suloinen hymy. Lotan kanssa yhdessäolo ei jätä ketään kylmäksi! Lotalla on varma perusluistelu ja hänen vieressään on turvallista luistella. Ihana Geromme tuo iloa ja pirteyttä joukkuehenkeemme.

 

 

 


Maria Prosyanaya

Maria_Prosyayana2016

Syntymävuosi: 2001
1. kausi joukkueessa

Lempinimi: Mara
Meidän pikku söpöliini Maria käy koulua Munkkiniemen yhteiskoulussa. Maria heittäytyy asiaan kuin asiaan mahtavalla asenteella ja valloittaa sydämemme ujolla hymyllään. Tämä Vantaan tyttö treenaa ahkerasti ja antaa meille voimaa treenata vielä kovempaa. Jäällä Maria on vahva luistelija ja hänen vahvuuksiinsa kuuluu voimakas perusluistelu.

 

 

 


Marianne Westerholm

Marianne_Westerholm2016

Syntymävuosi: 1998
4. kausi joukkueessa

Lempinimi: Markku
Svenska Handelshögskolanissa opintonsa aloittanut Markku on ihailtavan määrätietoinen ja aina valmis antamaan kaikkensa joukkueen eteen. Hänen positiivisen energinen asenne tarttuu muihin ja saa koko joukkueen hyvälle tuulelle. Jäällä Markku on todella lahjakas luistelija ja varma vierustoveri. Markku hurmaa meidät kaikki upeilla sinisillä silmillään. Häneltä löytyy myös vertauskuvia tilanteeseen kuin tilanteeseen.

 

 

 


Mikaela Kumlin

Mikaela_Kumlin2016

Syntymävuosi: 1998 
3. kausi joukkueessa

Lempinimi: Mixu
Tyylikäs Mixumme kurvaa hallille autollaan aina valmiina päivän harjoituksiin. Luonnon kaunis Mixu käy kolmatta vuottaan Brändö gymnasiumia. Jäällä hän omaa linjakkaat liut ja osaa vastata mitä vaikeimpiinkin kysymyksiin. Mikaela on joukkueemme halinalle. Hän on myös luotettava ystävä ja vieruskaveri. Vapaa- aikaansa Mixu viettää ystäviensä seurassa kääntäen katseita upealla tyylillään.

 

 

 


Daniela Kälviläinen

Daniela_Kälviläinen2016

Syntymävuosi: 2000
2. kausi joukkueessa

Lempinimi: Dansku
Joukkueemme pisimpiin kuuluva Dansku, käy PHYK:n lukiota. Dansku omaa räväkän luonteen, ja ottaa haasteen kuin haasteen vastaan turhia kainostelematta niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin. Jäällä Dansku loistaa liu’uillaan ja oppii nopeasti kaikki uudet vaikeimmatkin temput. Dansku piristää päiviämme koomisilla jutuillaan ja treenaa aina pilke silmäkulmassa leppoisalla asenteella.

 

 

 


Elsa Ahti

Elsa_Ahti2016

Syntymävuosi: 1999
2. kausi joukkueessa

Tältä toisen kauden muskettisoturilta ei periksiantamattomuutta puutu. Elsa on aina valmis tekemään kaikkensa itsensä ja joukkueensa eteen. Hän on sydämellinen joukkuekaveri ja osaa ottaa kaikki huomioon. Elsa kulkee aina PHYK:n käytävillä tyylikkäissä vaatteissa ja saapuu treeneihin hyvällä asenteella valmiina päivän haasteisiin. Tämä luonnonkaunis suuret siniset silmät omaava neitokainen osaa myös ottaa kaiken ilon irti vapaa-ajastaan.

 

 

 


Aino Karjalainen

Oona2_Karjalainen2016

Syntymävuosi:2001
1. kausi joukkueessa

Ensimmäistä vuottaan muskettien riveissä viettävä Aino saapuu hallille aina iloisena kaksoissiskonsa Oonan kanssa. Tämä lahjakas matematiikkataituri hoitaa myös muut koulutyönsä ahkerasti. Ainon tunnollisuus näkyy myös ahkerassa treenaamisessa ja periksiantamattomassa asenteessa. Aino venyy mitä upeampiin liukuihin ja kokeilee kylmäpäisesti uusia asioita ja haasteita. Häneltä luonnistuu myös erilaiset lettikampaukset. Aino tulee toimeen kaikkien kanssa ja omaa rennon elämänasenteen.

 

 

 


Jasmine Kuusla

Jasmin_Kuusla2016

Syntymävuosi: 1999
2
. kausi joukkueessa

Lempinimi: Miini, Mimppa, Mimppaloora
Sipoosta treeneihin matkaava kaunokaisemme Miini, omaa avoimen ja vauhdikkaan luonteen. Hallilla hänet tunnistaa hänen aurinkoisesta hymystään. Tyylitajua tältä tytöltä ei todellakaan puutu. Miini hauskuuttaa meitä jutuillaan niin jäällä, kuin sen ulkopuolellakin. Tämä positiivinen ilopilleri omaa jäällä upean nosturin, hämmästyttävät yksilötaidot sekä nopeat jalat.

 

 

 


Oona Tamminen

Oona_Tamminen2016

Syntymävuosi: 1999
2. kausi joukkueessa

Lempinimet:Tami,Tampsa
Hulvattoman hauska Tami matkaa hallille Mäntsälästä asti. Tami taitaa Mäntsälän murteen myös sujuvasti. Sydämellinen Tami ilahduttaa meitä ihanalla hymyllään ja raikuvalla naurullaan. Tami treenaa aina täysillä pilke silmäkulmassa. Hän omaa upean ja linjakkaan linjeerauksen sekä pystyy eläytymään musiikkiin kuin musiikkiin. Tämän kaunokaisen huomaa hallilla hänen kauniista silmistään ja pitkistä vaaleista kutreistaan.

 

 

 


Tessa Tamminen

Tessa_tamminen2016

Syntymävuosi: 1998
1. kausi

Lempinimi: Tepi, Tesu
Ensimmäistä kautta joukkueessamme luisteleva Tessa tuli ETK:sta vahvistamaan rivejämme. Tepi on ahkera harjoittelija ja hoitaa varmasti askeleen kuin askeleen. Joukkuetoverina Tessa on mukavaa seuraa ja todella helposti lähestyttävä ihminen. Hänen kanssaan voi puhua kaikesta. Kirkkonummelta treeneihin matkustava ilopillerimme täyttää lokakuussa 18 vuotta,  sekä ahkeroi kolmatta vuotta Märskyssä hyvällä koulumenestyksellä.

 

 

 


Annina Oksman

Annina_Oksman2016

Syntymävuosi: 2000
2. kausi joukkueessa

Lempinimi: Anninz
Annina on jo toista vuotta joukkueessamme piristämässä päiviämme. Häneltä saa aina kuulla hauskoja letkautuksia ja hänen seurassaan saa aina nauraa. Lukiotaival alkoi tänä syksynä PHYK:ssä. Suloinen Anniz on leppoisa ja kaikin puolin mukavaa seuraa. Annina on kehittynyt huimasti ja omaa kauniin linjeerauksen. Hän ei pelkää uusien temppujen kokeilua vaan ryhtyy rohkeasti tekemään niitä. Ahkeran treenaamisen vastapainona Annina osaa myös rentoutua ja nauttia elämästä.

 

 

 


Nea Mönkkönen

Nea_Mönkkönen2016

Syntymävuosi: 2000
1.kausi

Seuramme noviiseista joukkueeseemme noussut Nea aloitti ensimmäisen lukiovuotensa Märskyssä. Hän on sopeutunut joukkueeseemme loistavasti ja levittää positiivista ilmapiiriä muillekin. Tunnollinen Nea on hyvin ahkera aina harjoituksissa ja hyvin sisukas tilanteessa kuin tilanteessa. Nea seuraa myös vapaa-ajallaan aktiivisesti pikkuveljensä lätkäpelejä. Kaikille kiltin Nean kanssa jokainen tulee juttuun. Kaunis Neamme on valloittava persoona ja upea uusi muskettisoturi.

 

 

 


Matilda Kajander

Matilda-Kajander2016

Syntymävuosi: 2000
2.
kausi joukkueessa

Lempinimi: ”Madde”
Pirteä Matildamme käy ensimmäistä vuottaan Brändö Gymnasium- lukiota. Eläinrakas Madde käy ahkerasti treeneissä pitkistä treenimatkoista huolimatta. Jäällä Matilda omaa sulavat askeleet, eikä pelkää kokeilla hurjimpiakaan temppuja. Luonnonkauniilla Maddella on myös upeat pitkät hiukset. Vapaa-ajallaan hän hoitaa lukuisia kotieläimiään kanoista kissoihin. Ihmettelemme usein hänen energisyyttään, jota näyttäisi riittävän myös muille jaetavaksi.

 

 

 


Emmi Pellinen

Emmi_Pellinen2016

Syntymävuosi: 2001
1. kausi joukkueessa

Ensimmäistä kautta joukkueessamme luisteleva nuorukaisemme Emmi on päiviemme piristys. Emmi on power-tyttömme, joka treenaa aina täysillä antaen kaikkensa koko joukkueelle. Emmin tunnistaa aina hänen kauniista vaaleista hiuksistaan sekä upeasta hymystään. Tämä nuori kaunokainen piristää päiviämme hauskoilla jutuillaan ja söpöillä letkautuksillaan. Tämä erittäin motivoitunut teräsneiti taitaa jäällä niin liu’ut kuin askeleetkin.

 

 

 


Daniela Kumlin

Daniela_Kumlin2016

Syntymävuosi: 2000
1. kausi

Lempinimi: Dansku, DK
Yksärinä uransa aloittanut DK siirtyi tälle kaudelle Muskuihin luisteltuaan vuoden noviiseissamme. Ruotsinkielisen peruskoulun käynyt DK käy nyt ensimmäistä lukiovuottaan PHYK:ssa. Pikku Kumlin hurmaa meidät kaikki suloisuudellaan ja höpsöillä jutuillaan. DK on kaikille kiltti ja ihanaa seuraa jonka kanssa tulee usein naurettua. Danskun vahvuuksia jäällä ovat linjeeraus ja hänen ryhdikäs luistelutyylinsä.

 

 

 


Taru Porkka

Taru_Porkka2016

Syntymävuosi: 1998
3. kausi joukkueessa

Lempinimet: Paula, Tarpo
Teräksestä tehty, PHYK:ssä opiskeleva Paula, jaksaa vetää täysillä treenin kuin treenin. Hän on luistelun lisäksi innostunut myös muista urheilumuodoista ja pyöräilee usein harjoituksiin.
Paulan läsnäolon huomaa aina kuullessaan hänen raikuvan naurunsa ja hauskat letkautuksensa. Paula onnistuu aina piristämään arkeamme ja motivoi treenaamaan entistä kovempaa.

 

 

 


Julia Saarinen

Julia_Saarinen2016

Syntymävuosi: 1998
4. kausi joukkueessa

Lempinimi: Nalle

Nalle viettää kolmatta vuottaan Mäkelänrinteen lukiossa. Hän asuu Lauttasaaressa ja tulee aina hyvällä mielellä harjoituksiin. Nallen suklaanruskeat silmät valloittavat kaikkien sydämet. Nalle on huolehtivainen joukkuetoveri. Hänellä on periksi antamaton asenne ja se näkyy sekä jäällä että oheisharjoituksissa. Nallen vaaka on korkea sekä linjakas ja hänen tekeminen jäällä on varmaa sekä viimeisteltyä.

 

 

 


Oona Karjalainen

Aino2_Karjalainen2016

Syntymävuosi 2001
1. kausi joukkueessa

Oona viettää viimeistä peruskoulu vuottaan Munkkiniemen yhteiskoulussa matikkaluokalla. Oonalla on ihanat ruskeat hiukset ja hullunkurinen nauru mikä kaikuu hallin käytävillä. Hänen vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti liu’ut. Hänen vaakansa saa monen leuat tippumaan. Oona tulee aina iloisena kaksoissiskonsa Ainon kanssa hallille.

 

 

 

 


Janna Häyrinen

Janna_Häyrinen2016

Syntymävuosi: 2000
1. kausi joukkueessa

Lempinimet: Jyppi ja Janski

Jyväskylästä riveihimme saapunut Jyppi aloitti syksyllä lukionsa Märskyssä. Pirteä Janna saa meidät aina nauramaan hauskoilla tarinoillaan ja vitseillään. Hänen suloinen Jyväskylän murteensa ilahduttaa meitä joka päivä. Jäällä Janna ei ole hukassa, toisin kuin Helsingin keskustassa, vaan taitaa tempun kuin tempun ja omaa linjakkaan luisteluasennon. Janna on suloinen ja mitä ihanin ystävä.

 

 

 


Siiri Lappalainen

Siiri-Lappalainen2016

Syntymävuosi: 2000
2. kausi joukkueessa

Lempinimet: Sirpa, Sirppa-Liisa, Sirzuu

Kakkoskautelaisemme Siiri käy nyt ensimmäistä vuottaan PHYK:n lukiota. Hänet tunnistaa niin koulun kuin hallinkin käytävillä särmikkäästä tyylistään. Osuvasti hänen vakiosanontoihinsa kuuluukin: ”Rokkaa sitä tyylii,”. Tällä sanonnalla hän kannustaa meidät muutkin olemaan aitoja, mahtavia persoonia. Sirzu loistaa linjakkaalla ylävartalollaan ja sähäköillä ojennuksillaan.

 

 

 


Lotta Uusitalo

Lotta-Uusitalo2016

Syntymävuosi: 1998
2. kausi joukkueessa

Lempinimet: Upe, Utski, Utski-putski

Aurinkoinen Upemme ei näytä nyrpeältä edes abivuoden haasteiden edessä. Upeat blondit hiukset omaava Utski treenaa aina sata lasissa ja on varma vierustoveri. Jäällä hän loistaa vahvalla askeltekniikallaan ja taistelee loppuun asti kuviossa kuin kuviossa. Kaiken kaikkiaan Upe on lämmin ja sydämellinen ihminen jolla on ihana hymy.

 

 

 


Ada Markkanen

Ada_Markkanen2016

Syntymävuosi: 1999
2. kausi joukkueessa

Toista vuotta PHYK:ssä käyvä Ada on tyylitietoinen ja oikea kaunotar. Hän on motivoitunut treenaaja ja harjoittelee keskittyneesti. Sympaattinen Ada osaa tukea tovereitaan hädän hetkellä, mutta myös keventää tilanteen eloisalla naurullaan. Adan kanssa juttu lentää ja settiä satelee. Ada omaa mahtavan musiikkimaun, eikä pelkää erottua joukosta. Linjakas Ada omaa kauniit ojennukset ja vahvan kannatuksen.

 

 

 

 


Sofia Kajala

Sofia_Kajala2016

Syntymävuosi: 2001
1. kausi joukkueessa

Lempinimi: Soffa, fia

Lämminsydäminen Sofia opiskelee viimeistä peruskoulu vuottaan Helsinge skolassa. Sofia omaa positiivisen asenteen ja innostuu pienistäkin asioista, mikä levittää lämpöä joukkueeseemme. Sofialla on kauniit ja linjakkaat liu’ut, sekä viimeistellyt ojennukset. Meidän ihana Soffa treenaa aina täysillä, sata lasissa. Hänen hymynsä saa muidenkin suunpielet nousemaan.

 

 

 

 


Laura Hammarberg

Laura_Hammasberg2016

Syntymävuosi: 1998
3. kausi joukkueessa

Lempinimet: Hamppari, Lorenzo

Töölön yhteiskoulussa abivuottaan ahertava Laura on taiteellinen persoona, joka pulppuaa uusia ideoita. Laura on maailman kiltein ihminen eikä voisi satuttaa muurahaistakaan. Luonteeltaan hän on ahkera ja periksi antamaton oli kyse sitten mistä tahansa. Jäällä Lauran vahvuuksiin kuuluvat vahva tulkinta sekä varmat askeleet. Lauran positiivinen asenne ja kannustus tarttuu myös meihin muihin.

 

 

 


Viivi Jokinen

Viivi_Jokinen2016

Syntymävuosi: 2000
2. kausi joukkueessa

Lempinimi: Vivetzo

Viivi aloitti syksyllä lukion ja liittyi Muskujen PHYK- perheeseen. Viivin omaperäinen huumori piristää päivää ja saa kaikki nauramaan. Hauskan tytön lisäksi Viivi on luotettava ja rehti joukkuetoveri, joka ei koskaan jätä kaveria pulaan. Jäällä Viivi on varma vierustoveri ja heittäytyvä persoona, joka on rohkea kokeilemaan uutta. Vantaalaisella Viivillä on sopivan rento elämänasenne. Ei stressaa turhia, vaan elämästä eläen hetkessä.

 

 

 


Clarissa Laiho

Clarissa_Laiho2016

Syntymävuosi: 1998
3.
kausi joukkueessa

Lempinimi: Clarri

Abivuotta Lauttasaaren yhteiskoulussa käyvä Clarissa valmistautuu ahkerasti harjoitusten ohessa ylioppilaskirjoituksiin. Clarri on päämäärätietoinen ja kunnianhimoinen nuori nainen, joka tekee kovasti töitä saavuttaakseen tavoitteensa. Tämä vaaleahiuksinen kaunotar saapuu hallille aina tyylikkäänä ja hymy huulillaan. Musavastaavanamme hän pitää meidät ajantasalla uusista kappaleista. Kaikille mukava Clarri on jäällä varma vierustoveri joka taitaa upean Ina Bauerin ja linjeerauksen.

 

 

 


Aino Palosuo

Aino_ Palosuo2016

Syntymävuosi: 2001
1. kausi

Lempinimet: Pasu

Pasu viimeistelee taivaaltaan PHYK:n ylä-asteella. Yksäreistä joukkoihimme tullut Pasu on kehittynyt jo nyt huimasti ja oppinut lajimme salat. Jäällä Aino on rauhallinen ja omaa mahtavan askeltekniikan sekä kauniin linjeerauksen. Pasu ei luovuta vaan treenaa vaikeimpiakin asioita aina sata lasissa. Katseemme uppoavat Pasun upeisiin sinisiin silmiin, jotka loistavat kuin timantit.

 

 

 

 


Sani Kerttula

Sani_Kerttula2016

Syntymävuosi: 2000
2. kausi

Lempinimi: Samppa

Pieni ilopillerimme Sani käy ensimmäistä vuottaan Märskyn urheilulukiota. Sani on monipuolinen luistelija, mutta erottuu erityisesti notkeudellaan ja siten linjakkailla liu’uillaan. Sani hurmaa meidät (ja jotkut muutkin) aina kauniilla hymyllään ja kauniilla vihreillä silmillään. Vapaa-ajallaan Sani  taiteilee kynsiänsä ja yllättää meidätkin taidonnäytteillään. Joukkuetoveriltamme Sanilta eivät jutut lopu kesken ja hänelle on helppo mennä juttelemaan.