Joukkue 2014-2015

Muskut 14-15 joukkuekuva 1

Luistelijat:
Ainoliina Aho, Jenna Alanko, Iines Auravuo, Ina Ekholm, Linda Ekman, Laura Hammarberg, Lotta Kerokoski, Mikaela Kumlin, Elina Kälviä, Clarissa Laiho, Maria Muje, Tiina Poranen (A), Taru Porkka, Reetta Pusa, Roosa Rokkanen,
Julia Saarinen, Jenna Seilo, Oona Serimaa, Camilla Sipilä (A),  Camilla Sundgren (C), Josefiina Turkulainen, Veera Tuukkanen, Marianne Westerholm,Sara Vierelä, Tiina Vuoksinen ja Sara Väkevä

Valmennustiimi:
valmentaja ja koreografi: Anu Oksanen
apuvalmentaja: Tiina Turunen
apuvalmentaja: Anna Karjalainen
tanssiopettaja: Jari Saarelainen
tanssiopettaja: Harri Antikainen
balettiopettaja: Pirjo Kuha
kuntovalmentaja: Elina Kuosa
kuntovalmentaja: Jari Oksanen

Huoltotiimi:
Kaisa Olenius-Kumlin (joukkueenjohtaja), huoltajat Taru Serimaa ja Minna Kälviä


Ainoliina Aho

Liinu

Lempinimet: Liinu
Syntymävuosi: 1997
3. kausi

Tyylikäs Liinumme viettää toista vuottaan PHYKin lukiossa. Liinu saapuu hallille aina hymyssä suin. Tämän muotitietoisen tytön seurassa viihtyy kuka tahansa. Jäällä Liinu on oikea monitaituri ja luotettava vierustoveri, joka taitaa myös piruetit. Tämän kaunottaren kanssa voi jutella aiheesta kuin aiheesta, eikä hiljaista hetkeä varmasti tule.


Jenna Alanko

Jenna A

Syntymävuosi: 1997
3. kausi

Kolmatta kautta joukkueessamme luisteleva Jenna tulee treeneihin Vantaan perukoilta. Hän on ahkera harjoittelija ja luotettava joukkuetoveri. Jäällä Jenna taitaa niin liu’ut kuin askeleet. Kaunottaremme opiskelee toista vuotta Märskyssä ja hurmaa meidät kaikki niin kauniilla ulkonäöllään kuin luonteellaan. Jennalta löytyy myös käytännön vinkkejä niin meikkaamiseen kuin ruoanlaittoon.


Iines Auravuo

Beenis

Syntymävuosi: 1997
2. kausi

Iines käy nyt toista lukiovuottaan PHYK:issä. Hän on mukavaa juttuseuraa ja omaa ihanan  naurun. Benkku on hauska eikä hänen kanssaan aika käy koskaan pitkäksi. Jäällä Iines treenaa aina hurjalla asenteella eikä koskaan luovuta. Hän omaa  upean  linjeerauksen  ja osaa vaikka mitä. Benkku onkin oikea temppumestari.


Ina Ekholm

Ina

Syntymävuosi: 1996
3. kausi

Energinen Ina luistelee kolmatta vuottaan   riveissämme ja käy Märskyn lukiossa abivuottaan. Jäällä Ina taitaa hyvin liu’ut, askeleet ja temput. Ina treenaa periksiantamattomalla asenteella. Puhelias Ina on kaikkien kaveri, eikä Inan kanssa säästellä naurua.


Linda Ekman

Linda

Syntymävuosi: 1996
1. kausi

Uusi vahvistuksemme Linda viettää abivuottaan Vaskivuoren lukiossa. Railakas Lindamme piristää päiviämme hauskoilla letkautuksillaan, ja häntä onkin helppo lähestyä. Tämän kuvankauniin sekopään tunnistatkin hallilla hänen ainutlaatuisesta naurustaan.
Tummat piirteet omaava Linda rakastaa auringonottoa ja paahtoleipää. Hän on rento ja puhelias joukkuetoveri, jonka seurassa ei hiljaisia hetkiä tule. Jäällä hän taitaa hyvän askeltekniikan ja vahvan perusluistelun.


Laura Hammarberg

Laura

Lempinimi: Hamppari
Syntymävuosi: 1998
1. kausi

Innokas ekakautelaisemme  Laura tulee treeneihin Ogelista aina hymyssä suin. Hän aloitti syksyllä lukion Töölön yhteiskoulussa. Jäällä Laura on vahva tulkitsija. Hamppari piristää meitä hauskoilla jutuillaan ja on mitä sydämellisin ihminen.


Lotta Kerokoski

Lotta

Syntymävuosi: 1998
1. kausi

Lotta on päiviemme piristys. Toisinaan Lotan suusta ilmestyy mitä kummallisimpia kysymyksiä, jotka saavat kaikkien suut hymyyn.
Treeneihin Lotta matkustaa kotoaan Päiväkummusta. Hän aloitti juuri Tikkurilan lukiossa, jossa hän pohtii pitkän matematiikan suuria kysymyksiä.
Jäällä Lotan luistin liukuu ja twisselit pyörivät. Hänen mielensä on rento,  mutta tekeminen tarkkaa ja määrätietoista.


Mikaela Kumlin

Mixu

Lempinimi: Mixu
Syntymävuosi: 1998
1. kausi

Mixu viettää ensimmäistä vuottaan riveissämme ja Brändö Gymnasiumin lukiossa. Pisin luistelijamme tykkää antaa haleja ja pitää huolen joukkuetovereistaan. Mixulta löytyy meille aina mitä ihmeellisimpiä pulmia ratkaistavaksi. Hän  treenaa tunnollisesti positiivisella asenteella ja piristää  hymyllään päiviämme.


Elina Kälviä

Kala

Lempinimet: Kälä, Kältsy
Syntymävuosi: 1997
2. kausi

Aurinkoinen Kälämme viettää toista vuottaan Helsingin Diakoniaopistossa sekä Musketeersin riveissä. Lappeenrannasta Helsinkiin muuttanut tyttelimme riemastuttaa meitä ihanalla murteellaan. Vapaa-ajallaan hän viettää mielellään aikaa rakkaan Jesse-koiransa kanssa.
Kälä saapuu treeneihin aina positiivisella mielellä ja tartuttaa hymynsä myös muihin. Jäällä hän omaa linjakkaan ylävartalon ja varmat askeleet.


Clarissa Laiho

Clarri

Lempinimi: Clarri
Syntymävuosi: 1998
1. kausi

Clarri luistelee ensimmäistä junnukauttaan ja aloitti lukion kotikulmillaan Lauttasaaressa. HLän kasvatteihin kuuluva Clarri taitaa jäällä mitä ihanimmat linjeeraukset sekä upean Inan.
Tältä blondilta kaunottarelta ei jutut lopu kesken ja hänen naurunsa kuulee  jo kauas jäähallin ulkopuolelle. Ihanan hymynsä  takaa Clarri antaa mitä lämpöisempiä haleja.


Maria Muje

Maria

Syntymävuosi: 1996
1. kausi

Kaikille mukava Maria viettää parhaillaan lukion toista vuotta Märskyssä. Aina positiivinen Maria luisteli viime vuonna Kanadan Nexxice juniorjoukkueessa, missä hän oli vaihto-oppilaana. Maria on joukkueemme kolmanneksi vanhin luistelija ja hän asustelee Espoon Tillinmäessä. Maria omaa jäällä pehmeän luistelutyylin ja hän treenaa aina ahkerasti.


Tiina Poranen (A)

Pipo

Lempinimi: Pipo
Syntymävuosi: 1996
4. kausi

Pipo viettää abivuottaan PHYKissä, jonne hän huristelee autollaan Porvoosta. Joukkueemme kokeneimmalla konkarilla riittää energiaa luistelun lisäksi ratsastukseen. Monitaiturillamme on kaikkien kadehtima askeltekniikka ja hän on kaikkien kaveri. Viisaan Pipomme kanssa ei aika käy koskaan pitkäksi ja hän on kiinnostunut historiasta.


Taru Porkka

Paula

Lempinimet: Paula, Tarpo
Syntymävuosi: 1998
1. kausi

Tunnollinen joukkuetoverimme Paula aloitti ensimmäisen vuotensa PHYKissä sekä Musketeersin riveissä. Staguista tullut Paula on veikeä ja huumorintajuinen. Hän  saapuu keskustasta treeneihin aina hymyssä suin, ja päättäväisenä uusiin haasteisiin. Sporttinen Paula käyttää ahkerasti myös pyörää julkisten kulkuvälineiden sijaan. Hän punnertaa vaivattomasti ja on vahva vierustoveri jäällä.


Reetta Pusa

Reetta

Syntymävuosi: 1996
1. kausi

EVT:stä joukkoomme liittynyt Reetta luistelee ensimmäistä kauttaan Musketeerseissa. Reetta on oikea joukkueen ilopilleri, avoin ja ystävällinen kaikille, eikä hänen kanssaan hiljaista hetkeä tule! Reetalla on kadehdittavan pitkät ja paksut hiukset. Hän opiskelee kolmatta vuottaan Mäkelänrinteen lukiossa. Jäällä Reetta treenaa aina positiivisella asenteella ja vahvalla askeltekniikalla.


Roosa Rokkanen

Roosa

Syntymävuosi: 1996
1. kausi

Roosa käy abivuottaan Kuninkaantien lukiossa tunnollisesti ja viettää paljon aikaa kirjastossa lueskellen. Roosa on kunnianhimoinen eikä jätä mitään puolitiehen. Hän luistelee ensimmäistä vuottaan Musketeersien rivissä ja ilahduttaa meitä positiivisella asenteellaan. Roosa on aina valmiina kokeilemaan ja oppimaan  uutta, eikä häntä pysäytä mikään.


Julia Saarinen

Nalle

Lempinimi: Nalle
Syntymävuosi: 1998
2. kausi

Nalle on meidän ruskeasilmäinen ystävä. Lauttasaaressa asustava Nalle aloitti juuri ensimmäisen vuotensa Märskyssä. Hänen iloinen hymynsä lämmittää koko joukkuetta Hernesaarenkin harmaudessa.
Nopeat ja notkeat jalat kiitävät niin jäällä kuin 1500m juoksutestissä. Nallen venyvyys näkyy erityisesti vaakaliu’ussa, joka on aina yhtä lumoavan hieno. Määrätietoinen Nalle tietää miten treenata ja hän on hyvin ahkera ja esimerkillinen muskettisoturi.


Jenna Seilo

Jenna S

Syntymävuosi: 1995
1. kausi

Lappeenrannasta iloksemme saapunut Jenna luistelee ensimmäistä kauttaan joukkueemme riveissä. Jenna omaa kauniit tummanruskeat hiukset ja todella positiivisen elämänasenteen. Välivuotta opiskeluistaan pitävä Jenna on välillä hieman piiloblondi, mainio joukkuetoveri ja mukavaa juttuseuraa. Hän  ei koskaan tekisi pahaa kärpäsellekään. Jäällä Jenna keskittyy aina täysillä ja luistelee pehmeästi ja varmasti.


Oona Serimaa

Oona

Syntymävuosi: 1998
2. kausi

Siltamäessä asuva Oona käy Hellussa ensimmäistä lukiovuottaan. Suloisella Oonalla on luonnonvaaleat hiukset ja valloittava hymy. Höpsö Oona on varsinainen vitsiniekka ja hän valloittaa meidät hymyllään ja sinisillä silmillään. Oonan kanssa ei aika käy koskaan tylsäksi. Hän treenaa aina mitään säästelemättä, hymy huulilla.


Camilla Sipilä (A)

Milla

Lempinimi: Milla
Syntymävuosi: 1996
2. kausi

Milla saa koko joukkueen nauramaan uskomattoman hauskoilla letkautuksillaan ja omaperäisillä mooveillaan. Tämä ilopilleri luistelee kanssamme nyt toista vuotta ja viettää abivuottaan Märskyn lukiossa. Milla treenaa aina ajatuksella ja hänen pehmeää ja linjakasta luisteluaan on ilo katsella. Aina positiivinen Millamme saa rankimmankin treenipäivän keskellä hymyn huulille.


Camilla Sundgren (C)

Camppu

Lempinimi: Camppu
Syntymävuosi: 1996
3. kausi

Tämä joukkueemme kokeneimpiin kuuluva iloinen nuori nainen viettää abivuottaan Brändö Gymnasiumissa. Blondin ja hassuttelevan ulkokuoren alta löytyy vastuuntuntoinen ja fiksu tyttö. Camppu treenaa aina ahkerasti, eikä mene sieltä missä aita on matalin. Hänen kanssaan saa nauraa asiasta kuin asiasta. Camppu on lämminsydäminen tosiystävä ja hänen kanssaan huonompikin päivä muuttuu paremmaksi.


Josefiina Turkulainen

Jossu

Lempinimi: Jossu
Syntymävuosi: 1999
1. kausi

Ihana ja aurinkoinen Jossu käy viimeistä vuottaan Havukosken koulua. Hän luistelee ensimmäistä vuottaan joukkueessamme ja treenaa aina sata lasissa positiivisella asenteella.
Jossu taitaa jäällä erityisesti hienon vaa’an ja nosturin. Jossu on tunnettu hienoista ja inspiroivista Instagram -kuvistaan. Jossulla on kahdedittavan ihanat pitkät vaaleat hiukset. Jossu on todella helposti lähestyttävä persoona ja hänen kanssaan jutut eivät lopu kesken!


Veera Tuukkanen

Veera

Syntymävuosi: 1996
1. kausi

Abivuottaan Etelä-Tapiolan lukiossa viettävä aurinkoinen Veeramme liittyi tänä vuonna muskettijoukkoomme EVT:n Ice Stepseistä. Veera on helposti lähestyttävä persoona ja hänen kaunis hymynsä tarttuu koko joukkueeseen.
Veera on aina positiivisena tsemppaamassa muita eikä luovuta edes Harrin vaikeimpien haasteiden parissa. Veera taitaa jäällä askeleen kuin askeleen ja hurmaa meidät esiintymisellään. Hupsua blondiamme ei näe harkoissa koskaan huonolla tuulella!


Marianne Westerholm

Markku

Lempinimi: Markku
Syntymävuosi: 1998
2. kausi

Markku käy toista lukiovuottaan PHYKissä. Aina iloinen Markku on ahkera treenaaja ja aina valmiina. Markku viihdyttää meitä höpsöillä jutuillaan ja mielikuvituksellisilla ideoillaan. Luonnonkaunis Markku valloittaa meidät hymyllään ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Kovienkin treenien aikana Markun nauru kaikuu jäähallin käytävillä.


Sara Vierelä

Piksu

Lempinimi: Piksu
Syntymävuosi: 1999
2. kausi

Piksu käy viimeistä vuottaan PHYK:in yläasteella. Hän kuuluu joukkueemme nuorimpiin, mutta tämä on jo hänen toinen vuotensa joukkueessamme. Piksu on todella innokas tehopakkaus ja taitaa jäällä asian kuin asian. Piksu omaa kauniin linjeerauksen ja Ina bauerin. Piksu on äänekäs ja helposti lähestyttävä persoona ja hänen raikuva naurunsa tarttuu muihin. Piksulta huumorintajua ei puutu, hänen kanssaan voi rupatella asiasta kuin asiasta mutta silti hän treenaa ja keskittyy aina täysillä!


Tiina Vuoksinen

Tiina

Syntymävuosi: 1997
3. kausi

Lämminsydäminen Tiina käy toista lukiovuottaan Märskyssä ja luistelee jo kolmatta kauttaan joukkueessamme. Tiina on rauhallinen, mutta kun hänen railakas naurunsa pääsee valloilleen niin sille ei näy loppua.
Huolehtivainen joukkuetoverimme luo ympärilleen positiivista energiaa ja iloisen ilmapiirin. Tällä tytöllä on myös kadehdittavan paksut hiukset ja pitkät kynnet, ja ne ovatkin aina viimeisen päälle laitetut. Jäällä Tiina omaa linjakkaan luisteluasennon ja hyvän askeltekniikan.


Sara Väkevä

Vake

Lempinimi: Väke
Syntymävuosi: 1998
2. kausi

Ensimmäistä vuottaan Märskyn muokkareissa viettävä Väkemme on luonnonkaunis ja lämminsydäminen persoona. Väken näkee usein hyväntuulisena kikattelemassa muiden seurassa. Jäällä Väke taitaa erityisesti hienon vaa’an ja nosturin. Väke hurmaa meidät aina upeasti laitetuilla kynsillään ja hän omistaa kadehdittavan paksut ja pitkät hiukset. Välillä Väke kuitenkin saattaa yllättää piiloblondiudellaansa ja saa koko joukkueen nauramaan!


Valmennus

valmentaja ja koreografi Anu Oksanen
apuvalmentaja Tiina Turunen
apuvalmentaja Anna Karjalainen
tanssiopettaja Jari Saarelainen
tanssiopettaja Harri Antikainen
balettiopettaja Pirjo Kuha
kuntovalmentaja Elina Kuosa
kuntovalmentaja Jari Oksanen

Huoltotiimi

Kaisa Olenius-Kumlin (joukkueenjohtaja), huoltajat Taru Serimaa ja Minna Kälviä