Joukkue 2013-2014

Musketeers 13-14 Free free pose
©Tomas Whitehouse

Luistelijat:
Ainoliina Aho, Sofie Ahti, Jenna Alanko, Iines Auravuo, Ina Ekholm, Elina Kampman, Sara Kekäläinen (C), Heidi Kokko, Elina Kälviä, Henriikka Leppänen, Netta Maijala, Annika Marjomaa, Maria Mattila, Maiju Nuorlahti,Roosa Nyqvist (A), Miitta Paajanen (A), Tiina Poranen, Julia Saarinen, Oona Serimaa, Camilla Sipilä, Johanna Smalen, Camilla Sundgren, Marianne Westerholm, Sara Vierelä, Tiina Vuoksinen ja Sara Väkevä

Valmennustiimi:
valmentaja ja koreografi: Anu Oksanen
apuvalmentaja: Tiina Turunen
apuvalmentaja: Anna Karjalainen
tanssiopettaja: Jari Saarelainen
tanssiopettaja: Harri Antikainen
balettiopettaja: Pirjo Kuha
kuntovalmentaja: Elina Kuosa
kuntovalmentaja: Jari Oksanen

Huoltotiimi:
Kristiina Mattila (joukkueenjohtaja), huoltajat Jaana Väkevä ja Ulla Kekäläinen


Ainoliina Aho

Liinu

Lempinimet: Liinu, Lappari
Syntymävuosi: 1997
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Liinu viettää ensimmäistä lukiovuottaan PHYK:ssa. Hän häpeää täydellisiä luonnonkiharoitaan, joiden perään me muut kuolaamme. Supertyylikäs Lapparimme on aina hyvällä tuulella ja meidän iloksemme joskus myös hieman kujalla. Tämä taidokas tyttö on monipuolinen osaaja niin jäällä kuin erilaisissa lettikampauksissakin. Ulospäin rauhallisesta Lapparista kuoriutuu todellisuudessa täysi sekopää. Hän kehittyy hurjaa vauhtia jäällä ja jos ei jotain osaa, hän oppii sen hetkessä niin elämässä kuin luistelussakin.

Sofie Ahti

Sohvi

Lempinimi: Sohvi
Syntymävuosi: 1995
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Superkaunis Sofiemme viettää abivuottaan Märskyssä. Sofie on huumorintajuinen ja hauska kaveri, joka ilahduttaa päiviämme heittämällä läppää milloin mistäkin. Suorasanainen Sofie sanoo mitä ajattelee ja onkin ihanan rehellinen. Viattoman ulkokuoren alta paljastuu hölmöhkö hassuttelija. Sohvi on tunnollinen treenaaja ja tekee aina kaiken täysillä. Jäällä hän on varma luistelija ja taitaa liu’ut moitteettomasti.

Jenna Alanko

Jenna A

Syntymävuosi: 1997
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Märskyssä ensimmäistä vuottaan viettävä kuvan kaunis Jennamme tulee aina hymyssä suin harkkoihin Korson kyytiringissä. Jenna on päättäväinen ja tunnollinen treenaaja, joka tekee aina kaikkensa joukkueen eteen. Hänen täydelliset luonnonkiharansa herättävät kateutta. Jenna ottaa aina muut huomioon ja on todella huolehtiva joukkuetoveri!

Iines Auravuo

Iines

Lempinimi: Beenis
Syntymävuosi: 1997
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Tämä uusi tulokas nousi riveihimme seuramme noviiseista ja käy ensimmäistä lukiovuottaan PHYK:ssä. Iines on ahkera ja innokas treenaaja, joka haluaa oppia uusia asioita. Iines on hyvää juttuseuraa ja kaikille ystävällinen. Treeneissä Iineksen näkee aina iloisella mielellä ja hymy huulilla.

Ina Ekholm

Ina E

Syntymävuosi: 1996
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Innokas Inamme aloitti juuri toisen vuotensa lukiossa ja Musketeersin riveissä. Ina saapuu treeneihin aina hymyssä suin ja valmiina päivän haasteisiin. Tämä tytöntyllerö tulee kaikkien kanssa toimeen ja tuokin hymyn kaikkien huulille. Tältä tytöltä riittää jutun juurta vaikka läpi yön ja, vaikka Ina ei ole aina ihan kartalla ei se silti hänen menoaan haittaa. Ina on jäällä oikea tsemppari ja omaa kadehdittavan upean linjeerauksen.

Elina Kampman

Ellu K

Lempinimet: Ellu
Syntymävuosi: 1995
Musketeers-ura: 5. kausi joukkueessa
Joukkueemme kokenut muskettisoturi Ellu  aloitti abivuotensa Märskyssä. Tämä ajokortin omaava tyttö kurvailee jäähallin pihalle Espoon perukoilta asti. Ellun tyylitaju ja upeat kynnet saavat muut kateudesta vihreiksi. Kaunokaisemme saa aina muut  hyvälle tuulelle jutuillaan ja hänestä ei voi olla pitämättä. Jäällä ei ole yhtäkään asiaa, mitä  Ellu ei osaisi. Jääprinsessamme liitää jäällä sulavasti mitään säästelemättä.

Sara Kekäläinen (C)

Kekis

Lempinimi: Kekis
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 4. kausi joukkueessa
Abivuottaan PHYK:ssä viettävä Kekis on mukava ja helposti lähestyttävä ihminen. Tämä määrätietoinen tyttö keskittyy aina 100% treeneissä ja omaa varman ja hyvän askeltekniikan. Kuopiosta kotoisin olevalta Kekikseltä saa usein hyviä neuvoja hauskalla savon murteella. Oma-aloitteinen Kekis asustaa yhdessä MIU:n Sannin kanssa ja osaa ottaa vapaa-ajastaan kaiken ilon irti.

Heidi Kokko

Haidi

Lempinimi: Haidi
Syntymävuosi: 1995
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa
Rempseä Heidi viettää kolmatta vuottaan PHYK:ssä. Heidiltä kuulee hauskoja juttuja, eikä hänen seurassaan ole koskaan tylsää. Heidi saapuu hallille Korson kyytiringillä gourmet eväät laukussaan. Notkeutensa ansiosta Heidi omaa jäällä upeat liu`ut. Tämä tyttö on tunnollinen treenaaja, eikä koskaan luovuta. Kaikille mukava Heidi ei satuttaisi kärpästäkään.

Elina Kälviä

Elina K

Lempinimet: Kälä, Kältsy
Syntymävuosi: 1997
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Ensimmäistä vuotta riveissämme luisteleva Kälä saapui iloksemme Lappeenrannan kansallisista junioreista. Hauskalla murteella höpöttelevä tyttö ei mene sieltä mistä aita on matalin. Lähihoitajan opinnot Helsingin diakoniaopistossa aloittanut Kälä on hyvin puhelias ja hänen kanssaan hiljaista hetkeä ei tule. Itäkeskuksesta innokkaasti treeneihin matkustava Kältsy on kehittynyt huimasti tänne tultuaan. Hyvällä ryhdillä luisteleva Elina on aina treeneissä positiivisella asenteella ja tartuttaakin ilonsa myös joukkuetovereihinsa.

Henriikka Leppänen

Hensku

Lempinimi: Hensku
Syntymävuosi: 1996
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Hensku luistelee toista kautta joukkueessamme. Hänellä on rento ja positiivinen luonne, eikä hän stressaa turhasta. Korson kyytirinkiin kuuluva Hensku saapuu hallille aina hymyssä suin ja on innokas oppimaan uutta. Henskun kanssa ei tule hiljaisia hetkiä ja varsinkin kopissa Henskun jutut saa aina nauramaan. Henskun bravuureja jäällä ovat kaunis linjeeraus ja syvät kaaret.

Netta Maijala

Netta

Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 5. kausi joukkueessa
Netta on joukkueemme vanhin ja kokenein konkari. Hän valmistui viime keväänä PHYK:n lukiosta ja viettää parhaillaan välivuotta miettien, mitä tulevaisuudeltaan haluaisi. Jäällä Netta on vahva ja vauhdikas vierustoveri, joka hallitsee pitkät raajansa linjakkaasti. Jos jollain joukkueestamme on mieltä askarruttava kysymys, Netalta löytyy siihen usein vastaus. Netta on kaikille ystävällinen ja aina valmis auttamaan muita!

Annika Marjomaa

Annukka

Syntymävuosi: 1996
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Aluksi hieman ujolta vaikuttava Annika on todellisuudessa rempseä ja mukaansatempaava persoona, joka ahkeroi toista vuotta Vaskivuoren lukiossa. Annika on suloinen hihittäjä, jonka hassuttelu saa hymyn jokaisen huulille harmaimpinakin päivinä. Jäällä hän on tasaisen vahva jokaisella osa-alueella ja omaa muun muassa erittäin linjakkaan ja kauniin linjeerauksen. Annika on tosiystävä, jolle on helppo puhua aivan kaikesta!

Maria Mattila

Maria

Syntymävuosi: 1997
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Maria on erittäin fiksu tyttö, joka päätti keväällä peruskoulun hyvin arvosanoin. Nyt hänen koulutiensä jatkuukin SYK:n lukion käytävillä. Vahvat mielipiteet omaava Maria on tunnollinen treenaaja eikä koskaan mene sieltä mistä aita on matalin. Jäällä tämä sisukas tyttö puskee itseään äärirajoille, eikä periksi antaminen tule kuuloonkaan. Maria on määrätietoinen ilopilleri, jonka kanssa riittää paljon puhuttavaa

Maiju Nuorlahti

Maiju

Syntymävuosi: 1996
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa
Maiju luistelee kolmatta kautta joukkueessamme ja käy toista vuotta PHYK:ssä. Maiju matkaa Maunulasta treeneihin ja hallille saapuessa Maijun naurun voi kuulla jo kaukaa. Aina iloinen Maijumme on mukavaa juttuseuraa, sillä hän tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen. Maiju omaa kauniit pitkät hiukset ja upean vaaka liu’un.

Roosa Nyqvist (A)

Roosa

Lempinimi: Ruusa
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Toista kautta riveissämme luisteleva Roosa valmistui merkonomiksi viime keväänä Helmi liiketalousopistosta, ja viettää nyt välivuotta töitä tehden. Roosa saapuu treeneihin Korsosta aina hymyssä suin ja muita tsempaten. Tanssitaidoillaan kaikki hurmaava Ruusa on energinen ja helposti lähestyttävä joukkuetoveri. Pehmeällä luistelutyylillä ja hyvällä ryhdillä hän liitelee jäällä päätä huimaavalla vauhdilla tulkiten ohjelmaa vahvasti ja voimakkaasti. Roosamme heittäytyy ennakkoluulottomasti mukaan asiaan kuin asiaan.

Miitta Paajanen (A)

Miitta

Lempinimi: Miits
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Tuore ylioppilaamme Miitta huristelee treeneihin Tuusulan peltojen takaa. Miitta on aina valmiina auttamaan, ja häneltä voikin kysyä apua pulmaan kuin pulmaan.  Positiivisen asenteen omaava Miitta on kaikkien kaveri ja hänen kanssaan viisaita keskusteluja syntyy aiheesta kuin aiheesta. Jäällä Miitta taitaa upean vaa’an. Tämä meikkitaiteilijamme osaa pitää hauskaa ja nauttia elämästä

Tiina Poranen

Tiina P

Lempinimet: Pipo
Syntymävuosi: 1996
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa
Joukkueemme monitaituri Pipo käy toista lukiovuottaan PHYK:ssä. Pipo kulkee aina treeneihin iloisella asenteella Porvoosta asti. Tällä tehopakkaukselta löytyy luistelun lisäksi myös intoa ratsastukselle. Pipoa on helppo lähestyä ja hänen kanssaan voikin jakaa kaikki ilonsa ja surunsa. Tämä tyttö treenaa aina periksiantamattomalla ja kylmäpäisellä asenteellaan. Pipo on oikea askeltaituri, jolta sujuu liuku kuin liuku.

Julia Saarinen

Nalle

Lempinimi: Nalle
Syntymävuosi: 1998
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Ensimmaistä kautta joukkueessamme luisteleva Nalle käy kivenheiton päästä kotoaan viimeistä peruskouluvuottaan Lauttasaaren yhteiskoulussa. Nalle saapuu treeneihin aina positiivisella ja iloisella asenteella. Ruskeat nappisilmät omaava Nalle on lempinimensä perikuva. Kaikille ystävällinen ja lempeä Julia treenaa aina ahkerasti ja kehittyykin kovaa vauhtia. Leppoisa Nalle on hyvin notkea ja hänen raajansa venyvät mitä ihmeellisimpiin asentoihin.

Oona Serimaa

Oona

Syntymävuosi: 1998
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Oona on suloinen tyttö, jota ei koskaan näe huonolla tuulella. Seuramme noviisijoukkueesta riveihimme siirtynyt tehopakkaus käy 9. luokkaa Suutarilan ylä-asteella. Oona on tunnollinen treenaaja jonka valloittava hymy saa muidenkin suupielet helposti kohoamaan. Jäällä tämä tyttö treenaa aina 100 lasissa ja hänen vauhdikasta kehitystään on ollut ilo seurata! Oona on aurinkoinen tyttö joka säteilee positiivista energiaa koko joukkueelle.

Camilla Sipilä

Milla

Lempinimet: Milla, Piisami
Syntymävuosi: 1996
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Espoosta Sofien kyydillä matkusteleva Milla on aina hyvällä tuulella ja positiivisellä mielellä! Millan voi bongata blondeilemasta Märskyn käytävillä. Tämä tyttö on sympaattinen tosiystävä ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Aurinkoinen Millamme piristää blondijutuillaan päiviämme, sekä löytää hauskuuden asiasta kuin asiasta.  Kauniit ja pitkät raajat omaava Milla liitelee jäällä  linjakkaasti ja taitaa liu’un kuin liu’un.

Johanna Smalén

Elmo

Lempinimi: Elmo
Syntymävuosi: 1997
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Brändö gymnasiumin ekaluokkalainen Elmomme taituroi riveissämme jo toista kautta. Treeneissä Elmo tekee kaiken aina täysillä eikä luovuttaminen kuulu hänen sanavarastoon. Elmo luistelee eläytyen sydämensä kyllyydestä ja aina pilke silmäkulmassa. Linjakkaat liu’ut taitava Elmomme viimeistelee ojennukset aina loppuun asti. Hänen hulvattomat juttunsa ja letkautuksensa piristävät treenipäiviämme. Tämä tyttö saapuu treeneihin aina motivoituneena, tyylikkäänä ja viimeisen päälle pukeutuneena

Camilla Sundgren

Camppu

Lempinimi: Camppu
Syntymävuosi: 1996
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Iloinen blondimme käy toista vuottaan Brändö Gymnasiumin lukiossa. Camppu on hyvin helposti lähestyttävä persoona ja hänen raikuva naurunsa kuuluu kilometrienkin päähän. Treeneihin Camppu saapuu aina iloisella mielellä ja hän onkin ahkera treenaaja, joka ei mene sieltä mistä aita on matalin. Camppu on sydämellinen ja pitää huolta joukkuekavereistaan.

Marianne Westerholm

Markku

Lempinimi: Markku
Syntymävuosi: 1998
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Uusi tulokkaamme Marianne aloitti juuri ensimmäisen lukiovuotensa PHYK:issä. Pirteä Markkumme ei paljoa energiaa säästele niin jäällä kuin sen ulkopuolella. Ilopillerimme osaa hauskuuttaa muita jutuillaan ja myös höpsöillä kommenteillaan. Tämän suomenruotsalaisen tyttömme nauru ei jätä ketään kylmäksi ja hänen äänensä kaikuukin jäähallin toiselle puolelle asti. Markku treenaa positiivisella asenteella ja aina täysillä vauhtia säästelemättä.

Sara Vierelä

Piksu

Lempinimet: Piksu, Pikku-Sara
Syntymävuosi: 1999
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Pieni ja pippurinen Piksu luistelee ensimmäistä kautta joukueessamme ja käy koulua PHYKin yläasteella. Maununnevalta saapuvalla Piksulla riittää energiaa, vaikka hän on joukkueen nuorin. Ketterä Pikku-Sara ei pelkää vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja kokeilee mielellään uusia temppuja. Luonteeltaan puheliaalla Pikku-Sarallamme ei tarinat lopu kesken.

Tiina Vuoksinen

Tiina V

Syntymävuosi: 1997
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Märskyssä ensimmäistä lukiovuottaan viettävä Tiina on luonnonkaunis ja omaa upeat pitkät hiukset. Taitavalla kynsitaiteilijalla onkin aina kateutta herättävät upeat kynnet. Tiinalla on hersyvä nauru ja kun hän räjähtää nauramaan, niin loppua ei näy eikä kuulu. Tiina on mukavaa seuraa eikä satuttaisi kärpästäkään. Hän tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen ja omaa täydellisen keskittymiskyvyn. Tiina on tunnollinen panostaja niin koulussa kuin luistelussakin ja jäällä omaa erityisesti vahvan askeltekniikan.

Sara Väkevä

Sara V

Lempinimi: Väke
Syntymävuosi: 1998
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Luonnonkaunis ja ihanat kynnet omistava Väke viettää viimeistä vuottaan Puistolan peruskoulussa. Tämä suloinen piiloblondi on luonteeltaan rauhallinen ja ystävällinen. Usein hänestä kuitenkin kuoriutuu mainio ja nauravainen juttukaveri. Väke omaa positiivisen elämänasenteen ja onkin poikkeuksetta aina hyvällä tuulella. Jäällä Väke taitaa tasapuolisesti kaikkea, kuuntelee aina ohjeet tarkasti ja on tunnollinen niin treeneissä kuin koulussakin.