Joukkue 2012-2013

Musketeers sydan 12.JPG

©Auli Rauhala

Luistelijat

Ainoliina Aho, Sofie Ahti, Jenna Alanko, Amanda Autio (A), Ina Ekholm, Elina Kampman, Sara Kekäläinen (C), Heidi Kokko, Ea Koskinen, Heini Lehtinen,Henriikka Leppänen, Netta Maijala, Annika Marjomaa, Maria Mattila, Maiju Nuorlahti, Oona Nyblom, Roosa Nyqvist, Miitta Paajanen, Tiina Poranen, Ida Rauhala, Petra Rissanen, Johanna Smalén, Camilla Sundgren, Anna Turunen,Emilia Valkeinen (A), Johanna Virtanen, Tiina Vuoksinen

Valmennus

valmentaja ja koreografi: Anu Oksanen
apuvalmentaja: Katariina Luotonen
apuvalmentaja: Anna Karjalainen
tanssiopettaja: Jari Saarelainen
tanssiopettaja: Harri Antikainen
balettiopettaja: Pirjo Kuha
kuntovalmentaja: Elina Kuosa
kuntovalmentaja: Jari Oksanen

Huoltotiimi

Kristiina Mattila (joukkueenjohtaja), huoltajat Auli Rauhala ja Ulla Kekäläinen


Ainoliina Aho

Ainoliina A 12

Lempinimet: Liinu
Syntymävuosi: 1997
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Liinu ahkeroi vielä PHYKin yläasteella viimeistä vuotta, ja luistelee ensimmäistä kauttaan joukkueessamme. Vaikka Liinu kuuluu nuorimpiin, on hän joukkueen pisimpiä. Liinu omaa ihanat luonnonkiharat. Liinu on rauhallinen ja kaikille mukava, eikä hänestä voi olla pitämättä.

Sofie Ahti

Sofie A 12.JPG

Syntymävuosi: 1995
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
tämän viattomalta näyttävän sinisilmäisen blondin kuoren alta paljastuu täysi sekopää. Sofie rantautui joukkoihimme ESJT’stä ja käy toista vuotta Märskyssä opiskellen venäjää. tämä puoliksi kiinalais-venäläis-ruotsalainen Sofie on jäällä ryhdikäs luistelija ja osaa askeleen kuin askeleen ja taitaa liu’un kuin liu’un

Jenna Alanko

Jenna A 12.JPG

Syntymävuosi: 1997
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Viimeistä vuottaan Ruusuvuoren yläasteella suorittava Jenna on luonnonlahjakkuus niin koulussa kuin jäällä. Tukkajumalamme hurmaa kenet vaan pitkillä luonnonkiharilla hiuksillaan. Tämä Korson kyytiringin jäsen tulee treeneihin aina ajallaan ja hyvällä mielellä. Rauhalliselta vaikuittavan Jennan sisältä löytyy myös villimpi puoli. Pienestä koostaan huolimatta Jennalta riittää virtaa päivästä toiseen. Luonnonkaunis Jennamme taitaa liun kuin liun.

Amanda Autio (A)

Amanda A 12.JPG

Lempinimet: Ama
Syntymävuosi: 1993
Musketeers-ura: 4. kausi joukkueessa
tämä neitokainen luistelee neljättä kauttaan joukkueessamme ja tulee Arabiasta. Ama ahertaa viimeistä vuotta PHYKin penkeillä. Ama on ahkera harjoittelija niin jäällä kun sen ulkopuolella. Ama on ryhdikäs ja tyylikäs luistelija, joka omaa linjakkaan vaa’an. Katseet jos toisetkin kääntyvät tämän herttaisen ja suloisen blondin perään. Ama on helposti lähestyttävä ja ystävällinen kaikille.

Ina Ekholm

Ina E 12.JPG

Syntymävuosi: 1996
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Ensimmäistä kauttaan Musketeersin rivissä luisteleva Ina on energiapakkaus jolla rittää virtaa läpi treenin. Höpsön Inan kanssa ei tule hiljaisia hetkiä ja juttua riittä vaikka läpi yön. Tämä tyttö on aina iloinen eikä häntä näe koskaan huonolla tuulella. Jäällä Ina ei pelkää kokeilla uusia juttuja ja innostuukin helposti kaikesta. Inastamme löytyy blondi puolensa, joka ei pysy muilta salassa.

Elina Kampman

Elina K 12.JPG

Lempinimet: Ellu
Syntymävuosi: 1995
Musketeers-ura: 4. kausi joukkueessa
Tänä vuonna wanhoja tanssiva Ellumme sipsuttelee Märskyn käytävillä hienolla koulumenestyksellä. Nuoresta iästä huolimatta Ellu luistelee jo neljättä kautta joukkueessamme ja hän onkin oikea monitaituri. Espoon perukoilta tämä kaunokainen sipsuttelee treeneihin tyylikkäänä.
Ellu on lempeä ja on aina hyvällä tuulella, ja hänen pirteytensä tarttuu myös muihin.

Sara Kekäläinen (C)

Sara K 12.JPG

Lempinimet: Kekis
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa
Aikuinen naisemme Kekis on Kuopion ihme, joka on ahkera ja innokas treenaaja. Kekiksen suusta kuuluva Savon murre ilahduttaa jokapäiväisiä treenihetkiämme. Ulkoapäin Kekis näyttää viattomalta ja kiltiltä tytöltä, mutta on Kekikseltä myös pimeät puolensa. Kekis on kaikille ystävällinen ja on helposti lähestyttävä kaikkien kaveri. Kekiksen suusta kuuluu usein -no REPS, ei se mtn ja SRY!!

Heidi Kokko

Heidi K 12.JPG

Lempinimet: Haidi
Syntymävuosi: 1995
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Joukkueen sekopää Heidi on riehakas, mutta silti tunnollinen PHYKiläinen sekä ahkerista ahkerin treenaaja. Heidin kuminen naama mahdollistaa kaiken näköiset ilmeet ja jalka nousee korkeuksiin niin jäällä kuin maalla. Heidillä riittää energiaa niin kynsien juhlakuntoon loihtimiseen että hölmöilyyn. Tämä seurallinen tyttö, joka on kaikkien kaveri, saapuu aina hallille hymyilllen ja valmiina treenaamaan.

Ea Koskinen

Ea K 12.JPG

Syntymävuosi: 1996
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
PHYKissä ensimmäistä lukiovuottaan viettävä Ea on ahkera treenaaja ja hänellä on ihailtavan positiivinen asenne. Tämä aurinkoinen tyttönen on uskollinen ystävä ja pitää hyvää huolta joukkuetovereistaan. Jäällä meidän enkelimme omaa kauniit ja linjakkaat liu’ut. Tämä syntyperäinen oululainen pitää matkustelusta ja etelän auringosta.

Heini Lehtinen

Heini L 12.JPG

Syntymävuosi: 1993
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa
Viime keväänä Märskystä valmistunut Heini viettää vapaa-aikaansa töitä tehden miettien, minne suuntaisi seuraavaksi. Lempeä Heinimme omaa raudanlujan tahdon eikä koskaan mene sieltä mistä aita on matalin! Tämä iloinen hihittelijämme on tosiystävä, eikä häntä näe suu mutrussa. Heini on todella ahkera treenaaja ja vahva vierustoveri!

Henriikka Leppänen

Henriikka L 12.JPG

Lempinimet: Hensku
Syntymävuosi: 1996
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Jokiniemen koulua käyvä Hensku ei turhia stressaa vaan elelee iloisesti Korson perukoilla. Tämä huoleton ja höpsö ystävämme pitää Longboardingista ja kuuluukin Korson Longboarding posseen. Moonlightseista riveihimme siirtynyt Hensku treenaa innokkaalla asenteella ja omaa jäällä muunmuassa lennokkaan butterflyn. Hensku on ainutlaatuinen tyttö ja uskaltaa rohkeasti olla oma ihana itsensä!

Netta Maijala

Netta M 12.JPG

Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 4. kausi joukkueessa
Kokenut muskettisoturimme Netta viettää abivuottaan PHYK:ssa ja viimeistelee autokouluopintojaan. Netta on aina iloisella tuulella ja sanottavaa hänellä löytyy aiheeseen kuin aiheeseen. Jäällä vauhtia riittää ja hän taitaa sujuvasti kaikki liu’ut. Netan saattaa löytää Skate Shopista töistä ja asiantuntijana hän toimii myös hallilla.

Annika Marjomaa

Annika M 12.JPG

Syntymävuosi: 1996
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
EVT:n noviiseista riveihimme liittynyt Annika opiskelee ensimmäistä vuottaan Vaskivuoren lukiossa. Tämä herttainen tyttönen kulkee treeneihin Vantaan Myyrmäestä aina hymyssäsuin. Jäällä Annika on innokas treenaaja ja omaa muunmuassa kauniin linjeerauksen. Välillä hieman höpsö mutta kaikille aina ystävällinen Annika on sopeutunut loistavasti mukaan joukkueeseemme ja piristää päiviämme iloisella olemuksellaan..

Maria Mattila

Maria M 12.JPG

Syntymävuosi: 1997
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Maria viettää viimeistä peruskouluvuottaan SYK:ssä. Perheensä älykkäät geenit perinyt Maria saattaa myös joskus olla hiukan hömelö. Maria on joukkueemme riehakas kuopus, joka totuttelee uusiin luistimiin ja joukkuekavereihin. Maria saattaa yllättää pikku kepposillaan ja raikuvalla naurullaan. Sujuvaa englantia puhuva Maria saapuu hallille Etu-Töölöstä. Treeneissä Maria on todellinen taistelija.

Maiju Nuorlahti

Maiju N 12.JPG

Syntymävuosi: 1996
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Maiju aloitti lukio-opintonsa PHYK:ssa ja sinnitteleekin pitkässä matikassa ainoanan uutene PHYKiläisenä. Söpön ulkokuoren alta löytyy veikeä ja vilkas tyttö, jonka hilpeä nauru raikaa usein hallilla. Maiju omaa pitkät ja luonnolliset hiukset. Maijun pitkät jalat ojentuvat linjakkaisiin asentoihin ja korkeaan vaakaan. Vapaa-ajalla Maiju viilettää Inan kanssa ympäri Maunulaa.

Oona Nyblom

Oona N 12.JPG

Lempinimet: Unna, Nunna, Nuija, Peiso
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa
Unna on PHYK:ssa abivuotta viettävä pirtsakka tehopakkaus, jolla riittää energiaa. Halaileva ja sydämellinen Unna on superkaunis ja hänellä on aina ripset kohdillaan. Sanoinkuvaamattoman innokas Oona on jäällä sinnikäs ja periksiantamaton luistelija, jolla on asenne kohdillaan. Oona sydäntä lämmittää Tampere ja vatsaa tortillat, joiden perään kuolaammekin lauantai-aamuisin treeneissä. Oona on aina ensimmäisenä valmiina niin kopissa kuin 1500m juoksussa. Oona on hyvin venyvä ja se näkyykin hänen upeissa liu’uissaan.

Roosa Nyqvist

Roosa N 12.JPG

Lempinimet: Nype
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Treenimatkansa lyhyeksi vaihtanut Nype tuli Lahden junnujoukkueesta. Korson kyytiringin Nypellä on ihanat tummat paksut hiukset ja jäällä hän liitää kevyesti kuin höyhen. Vapaa-ajalla Roosa viettää aikaa poikaystävänsä kanssa. Urheilumerkonomiksi valmistuva Roosa käy viimeistä vuottaan Helmi liiketalousopistossa. Roosa on hilpeän iloinen ja tulee toimeen kaikkien kanssa.

Miitta Paajanen

Miitta P 12.JPG

Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Aurinkoinen Miittamme viettää abivuottaan Järvenpään lukiossa. Miitta on superviisas ja löytää ratkaisun ongelmaan kuin ongelmaan. Miitta on sydämellinen ja halaileva kaveri. Aina positiivinen Miitta piristää päiviämme toilailuillaan. Hän tulee toimeen kaikkien kanssa ja on todella sosiaalinen. Miitta ei satuttaisi kärpästäkään, sillä tulevalla lääkärillämme on kultainen sydän. Miitalla on upea linjeeraus ja hän luistelee pehmeällä polvella.

Tiina Poranen

Tiina P 12.JPG

Lempinimet: Pipo
Syntymävuosi: 1996
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Tiina on pieni ja sisukas PHYK:n ekaluokkalainen. Tiina reissaa Porvoosta asti luoksemme. Tiina ei ole luovuttajatyypiä, vaan on taistelija! Pipo ratsastelee vapaapäivinämme Porvoossa ja ajelee sootterillaan pitkin kyliä. Tiina on äärimmäisen kiinnostunut historiasta, ja katseleekin mielellään sotaleffoja. Pipo on kaikille ystävällinen ja helposti lähestyttävä ihminen. Pipo on super järjestelmällinen ja kaikki asiat ovat tip-top. Pipo on ryhdikäs luistelija ja hänellä on kadehdittavat linjeeraukset.

Ida Rauhala

Ida R 12JPG.JPG

Lempinimet: Idukka
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 4. kausi joukkueessa
Joukkueen pisimpiin kuuluva halinallemme käy abivuottaan Märskyssä loistavalla menestyksellä. Hän on kiltti ja helposti lähestyttävä ja aina valmis kuuntelemaan muita. Idukan kanssa juttu kulkee kevyistä kuulumisista syvällisiinkin keskusteluihin. Tämä joukkueen sanakirja ajelee harkkoihin jumalaiset hiukset hulmuten mieluummin Bemarilla kuin Jaguarilla. Mallin mitoissa olevasta Idukasta huomaa huiman kehityksen hänen liidellessään jäällä kuin keijukainen.

Petra Rissanen

Petra R 12JPG.JPG

Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa
Tämä nauravainen prinsessa käy kolmatta vuottaan (eli on luultavasti noin puolivälissä lukio-opintojaan) Espoon Aikuislukiossa. Petra on luonteeltaan rohkea ja villi, ja hän osaa heittäytyä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Jäällä Petra on ketterä ja taitava, ja osaa niin liu’ut kuin askeleetkin vaivattomasti. Petra treenaa aina sata lasissa, mutta kuitenkin pieni pilke silmäkulmassa.

Johanna Smalén

Johanna S 12.JPG

Lempinimet: Elmo
Syntymävuosi: 1997
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Lönkanissa ysillä oleva Elmo on letkeä mimmi, jolta huumorintajua ei puutu. Elmolla asiat ovat tärkeysjärjestyksessä: ruoka tulee aina ensimmäisenä! Notkea Elmo omaa upeaakin upeammat liu’ut. Elmomme on kikatteleva tytöntyllerö, jolla on kivoja vaatteita. Superpitkä ja kaunis Elmo on hyvin sosiaalinen ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Tämä neitokainen on periksiantamaton luistelija, eikä mene sieltä mistä aita on matalin.

Camilla Sundgren

Camilla S 12.JPG

Lempinimet: Camppu
Syntymävuosi: 1996
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Camppu käy ensimmäistä lukiovuottaan Brandö Gymnasiumissa. Suomenruotsalainen kaunokaisemme on rento ja aina menossa. Hän on joukkueen todellinen blondi ja monet blondivitsit ovatkin Campun kohdalla osuvia. Camppu on ihana hupsuttelija ja todella hyvää juttuseuraa eikä hänen kanssaan aika käy ikinä pitkäksi. Jäällä hän on ahkera treenaaja ja haluaa oppia kokoajan uutta.

Anna Turunen

Anna T 12.JPG

Syntymävuosi: 1993
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Tämä Kuopion kasvatti käy neljättä vuottaan lukioa Mäkelänrinteen urheilulukiossa. Toista vuottaan mussuissa luisteleva Anna on luonteeltaan rento ja rempseä. Hän tykkää aina lauleskella musiikin tahtiin, ja osaa muutenkin tarpeen tullen vaihtaa villisti vapaalle. Jäällä Anna on varma ja vakaa, ja taitaa hyvin vaativimmatkin askelsarjat.

Emilia Valkeinen (A)

Emilia V 12.JPG

Lempinimet: Emppu
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa
Ihana Emppumme käy PHYK:ssä kolmatta vuottaan, eikä ota opiskelustaan turhia paineita. Emilia on seurallinen ja ystävällinen höpsöttelijä, joka on kiltti kaikille joukkuetovereilleen. Turkissa viettämänsä ajan ansiosta hän on kadehdittavan ruskettunut läpi kauden. Jäällä Emppu on kaiken osaava monitaituri, joka viihtyy vauhdikkailla ja vaativilla paikoilla. Luonteeltaan hän on periksiantamaton ja tunnollinen treenaaja, joka on aina valmis uusiin haasteisiin.

Johanna Virtanen

Johanna V 12.JPG

Lempinimet: Jakke
Syntymävuosi: 1993
Musketeers-ura: 4. kausi joukkueessa
Jakke viimeistelee lukiouraansa PHYK:ssä. Hän on joukkueen luova taiteilijasielu, joka rakastaa arvoitusten ratkomista. Jakke tykkää laulamisesta ja lauleskeleekin vaikka Vuosaaren kylppärissä lukkojen takana… Hän on tunnollinen harjoittelija ja taitava luistelija, joka tekee kaikkensa joukkueen eteen. Menevä Jakkemme kuskailee joukkueen Kuopiolaisia ja hän nauttii elämästä ilman turhia paineita, ottaen siitä kaiken ilon irti.

Tiina Vuoksinen

Tiina V 12.JPG

Syntymävuosi: 1997
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Ahkera Pikku-Tiina liittyi riveihimme tänä vuonna seuraten näin kahden MIU:ssa luistelevan isosiskonsa jalanjälkiä. Aluksi ehkä ujolta vaikuttava Tiina on kuitenkin luonteeltaan puhelias, ja hänellä riittää paljon tarinoita kerrottavaksi koko joukkueelle. Jäällä Tiina on taitava tyttönen, joka tekee aina parhaansa ja tsemppaa täysillä.