Joukkue 2011-2012

Kuortaneen leiri 346

Luistelijat:
Amanda Autio, Anna Poranen (C), Anna Turunen, Ea Koskinen,
Elina Kampman, Emilia Valkeinen, Eveliina Paasonen (A), Heidi Kokko,
Heini Lehtinen, Ida Hellström, Ida Rauhala, Jasmin Ahonen,
Johanna Virtanen, Kaisa Vuoksinen (A), Laura Tiensuu, Maiju Nuorlahti,
Mari Leivo, Netta Maijala, Oona Nyblom, Petra Rissanen, Ria Lyttinen,
Salla Markkula, Sara Hokkanen, Sara Kekäläinen, Tiia Aromäki, Tiina Poranen

Valmennustiimi:
valmentaja ja koreografi: Anu Oksanen
apuvalmentaja: Anna Karjalainen
tanssiopettaja: Jari Saarelainen
tanssiopettaja: Harri Antikainen
balettiopettaja: Pirjo Kuha
kuntovalmentaja: Elina Kuosa
kuntovalmentaja: Jari Oksanen
muut valmentajat: Katariina Luotonen (äitiyslomalla)

Huoltotiimi:
Eija Kampman (joukkeen johtaja), huoltajat Auli Rauhala ja Ulla Kekäläinen


Amanda Autio

Amanda Autio

Lempinimet: Ama
Syntymävuosi: 1993
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa
PHYK:n posseen lukeutuvalla Amalla on aina hiukset hyvin eivätkä kouluasiat juurikaan huolestuta tätä kolmannen kauden muskettisoturia. Arabianrannassa asustelevalla Amalla on aina hymy huulillaan eivätkä ihan pienet vastoinkäymiset tätä nuorta naista lannista. Jäällä pitkäraajainen Ama tekee upeasti liu’un kuin liu’un, erityisesti vaa’an, eikä hän ikinä unohda ojennuksia. Ama on puhelias ja seurallinen, ja tykkää höpötellä muiden kanssa asiasta kuin asiasta.

Anna Poranen (C)

Anna Poranen

Lempinimet: Lady Pora, Pora, Portsu
Syntymävuosi: 1992
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Joukkueemme vanhin ja viisain on aika lady. Hän hoitaa kaikki asiat määrätietoisesti loppuun saakka ja häneltä ei jää kukaan huomioimatta. PHYKistä juuri ylioppinut poramme ratkaisee kaikki matemaattiset yhtälöt vaivattomasti vaikka unissaan! Pora huristelee audillaan aina porvoosta saakka pipon(sa) kanssa minuutilleen ajoissa. Jäällä Pora on kunnianhimoinen luistelija ja pyrkii aina tekemään kaiken parhaansa mukaan loppuun asti. Yleisesti ottaen Pora on edustava paketti jolta ei järkeä ja huumorintajua puutu.

Anna Turunen

Anna Turunen

Syntymävuosi: 1993
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Kuopiosta EVT:n kautta joukkueeseemme tiensä löytänyt Anna liittyi tänä syksynä Märskyn muokkareihin, mutta kouluasiat eivät Annaa liikaa rasita. Anna on aina tyylikkäästi pukeutunut ja omistaa ihanat luonnonkiharat hiukset. Annan yliluonnollisen pitkät ja kestävät kynnet ovat koko joukkueen ihmettelyn ja ihailun aiheena. Iloinen ja hymyileväinen Annamme taitaa jäällä upeat liu’ut. Annalla on positiivinen elämänasenne ja aina ehtiessään hän vierailee mielellään kotikaupungissaan Kuopiossa.

Ea Koskinen

Ea Koskinen

Syntymävuosi: 1996
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Joukkueemme nuorimpiin lukeutuva Ea on rempseä ja iloinen persoona. Hän viettää ylä-asteen viimeistä vuottaan Lauttasaaren yhteiskoulussa. Jäällä Ea liukuu pehmeällä luistelutyylillään ja taitaa hienon linjeerauksen. Tämä blondi tyttönen on tunnollinen ja höpsö treenaaja, joka matkaa pitkänkin treenipäivän jälkeen Ruoholahden hoodeille. Vapaa-ajalla Ea viettää paljon aikaa mummonsa kanssa. Let’s a go, vai mites se menikään Ea?

Elina Kampman

Elina Kampman

Lempinimet: Ellu
Syntymävuosi: 1995
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa
Ellu on Musketeerseissa kolmatta kauttaan luisteleva nakki, joka aloitti tänä vuonna lukio-opintonsa Mäkelänrinteessä. Ellulla on aina korvissa kimallusta ja kynnet huolitellut ja siistit. Tällä tytöllä on aina hymy huulessa ja pirteämpää ja höpsömpää persoonaa saa hakea. Jäällä Ellu on taitava luistelija joka taitaa muun muassa hienon butterflyn ja hänellä jalka nousee nosturissakin korkeuksiin. Tähän tyttöön on helppo tutustua ja hän onkin todellinen kaikkien kaveri.

Emilia Valkeinen

Emilia Valkeinen

Lempinimet: Emppu
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
PHYK:ssä viihtyvä Emilia rakastaa Turkkia, ja viettikin kesällä paljon aikaa juuri Turkissa. Espoossa asuvan Empun vakiovarusteisiin kuuluvat erilaiset pillimehut, joita hän juo todella usein! Joukkueemme ruutireidet omaava Emppu on totuttu näkemään vauhdikkailla paikoilla rivien flengipäissä, eikä kova vauhti hetkauta tätä nuorta neitiä. Iloinen ja positiivinen Emppu on harvoin huonolla tuulella, ja seurallinen Emiliamme on todellinen kaikkien kaveri!

Eveliina Paasonen (A)

Eveliina Paasonen

Lempinimet: Epe
Syntymävuosi: 1993
Musketeers-ura: 4. kausi joukkueessa
Tämä HL:n aito ja alkuperäinen kasvatti käy kolmatta vuotta PHYK:n urheilulukiota. Epe omistaa käsivarret täyttä terästä. Epen nauraessa valloittavaa nauruaan hänen suuhunsa mahtuisi vaikka kokonainen sämpylä, eikä hänen hymynsä jätä ketään kylmäksi. Epellä on pettämätön tyylitaju ja hän saa muut kateudesta vihreiksi vaatekaappinsa sisällöllä. Hänen tehtäviinsä kuuluu huolehtia, ettei keneltäkään jää sakot maksamatta. Jäällä Epen parhaisiin puoliin kuuluu upea vaaka ja lennokas butterfly.

Heidi Kokko

Heidi Kokko

Lempinimet: Haidi
Syntymävuosi: 1995
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Joukkueemme nuorimpiin sekä pisimpiin kuuluva Heidi on melkoinen huimapää. Jäällä häneltä sujuu temppu kuin temppu eikä ole mitään mikä tämän tytön pysäyttäisi. Heidillä ei hymy hyydy rankimmankaan päivän jälkeen ja hänen rajaton mielikuvituksensa ilostuttaa meitä päivittäin. Tämä ensimmäisen vuoden Phykkiläinen saapuu sekä kouluun että harjoituksiin Korson peltojen takaa. Tämä notkeaakin notkeampi Haidi on sopeutunut eläimelliseen joukkueeseemme erittäin hyvin ja varsinkin leireillä todellinen Heidi pääsee esiin.

Heini Lehtinen

Heini Lehtinen

Syntymävuosi: 1993
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Heini, Heini, Heini… Tällä tytöllä naurua riittää, eikä hänen iltaisilta naurukohtauksilta säästy kukaan. Heini riemastuttaa meitä höpsöillä jutuilaan, joita irtoaakin yleensä melkoisesti. Kultainen Heinimme jaksaa aina auttaa ja pitää muista huolta. Loistavan nimimuistin omaava Heini on ahkera luistelukoulutäti, josta lapset kovasti pitävät. Märskyssä abivuottaan viettävä neitonen taitaa jäällä upeat piruetit yksäritaustansa ansiosta. Heini on oikea taistelija eikä häntä pienet vammat tai esteet hidasta!

Ida Hellström

Ida Hellstrom

Lempinimet: Hertsi
Syntymävuosi: 1993
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa
Hertsi on yksi joukkueemme kielipäistä ja hän käy abivuottaan Helsingin suomalaisessa yhteiskoulussa. Hertsin naurun kuulee helposti jo kopin ulkopuolelle ja tällä sosiaalisella ja puheliaalla tytöllä on paljon mielipiteitä ajankohtaisista asioista. Hertsin aiempi yksäritausta näkyy jäällä upeissa pirueteissa ja tempuissa sekä hänen vaatekaapissaan, tästä esimerkkinä vihreän värinen, samettinen kokonakki. Hertsi hoitaa rakkulat kuin rakkulat kokemuksen vankalta pohjalta. Hertsi tulee toimeen kaikkien kanssa ja tietää tuomariäitinsä kautta kaikki uudet luistelumaailman kuviot ja kiemurat.

Ida Rauhala

Ida Rauhala

Lempinimet: Idukka
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa
Tämä joukkueemme halinalle käy toista vuotta koulua märskyssä. Idukka on viisas ja hänellä on vastaukset kysymyksiin ja mieltä painaviin aisoihin. Tämä joukkueemme tietosanakirja saapuu Helsingin ydinkeskustasta hallille yleensä jokin vieraskielinen muotilehti kainalossaan. Mallin mittoihin kasvanut tukkajumalamme on aina hyvällä tuulella ja keskittyy aina täysillä treenaamiseen. Jäällä Idukka tsemppaa ainaja liitää pitkillä raajoillaan kuviosta toiseen. Uutteran harjoituksen myötä Idukka omaa nyt kauniin linjeerauksen. Idukka omistaa ihanan koiran ja on kaikille mukavaa seuraa.

Jasmin Ahonen

Jasmin Ahonen

Lempinimet: Rusina
Syntymävuosi: 1995
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Oma hupiveikkosemme Rusina aloitti juuri opintonsa Mäkelänrinteen lukiossa. Tämä hilpeä ja sanavalmis blondi omaa loistavan huumorintajun ja hän hauskuuttaa usein koko joukkuetta! Rusinasta löytyy kuitenki hassuttelijan lisäksi myös, fiksu keskustelija. Tämä pirtsakka blondi on jäällä varma ja loistava vieruskaveri, joka jaksaa painaa joka treenit täysillä loppuun asti. Rusina on aina menossa (yleensä Mari seuranaan), toisinaan jopa ympäri suomea!

Johanna Virtanen

Johanna Virtanen

Lempinimet: Jakke
Syntymävuosi: 1993
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa
Kannelmäessä asuva Jakke aloitti juuri abivuotensa PHYK:ssa. Jakke on joukkueemme luova taiteilija ja siksi kisalakanoiden teko onkin suurilta osin juuri hänen vastuulla. Jakke ei tule toimeen ilman pepsi maxia ja cheese ballseja. Hän on ihonväriltään vaalea ja siksi turvautuukin usein itseruskettavaan. Myös Jakkerihakkerina tunnettu Jakke omistaa mahtavan lauluäänen. Hän on todella omistautunut lajilleen eikä luovuta ikinä vaan tsemppaa aina loppuun asti. Jäällä Jakke osaaa tyylikkään vaa’an.

Kaisa Vuoksinen (A)

Kaisa Vuoksinen

Syntymävuosi: 1993
Musketeers-ura: 4. kausi joukkueessa

Laura Tiensuu

Laura Tiensuu

Lempinimet: Laksa
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 4. kausi joukkueessa
Tämä Mäkelänrinteessä pian vanhoja tanssiva futisvaimo jaksaa piristää meitä päivästä toiseen kovaäänisellä naurullaan ja mielenkiintoisilla tarinoillaan. Laksa pitää huolen siitä että lihaksemme pysyvät venyneinä ja hiukset letitettyinä. Tuleva ripsiteknikkomme pukeutuu aina muodikkaasti ja tietää mikä on muodissa ja mikä ei. Hänellä itselläänkin on aina meikit ja ripset kohdallaan, onhan hän joukkueemme kisameikkivastaava. Laksa on pettämätön askeltaituri ja hänen ryhti on mitä parhain!

Maiju Nuorlahti

Maiju Nuorlahti

Syntymävuosi: 1996
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Kuopuksemme Maiju omaa suloisen ja viattoman hymyn. Tämä salaa pituutta kasvanut keijukainen kuljeskelee Phyk:n yläasteen käytävillä vielä vuoden verran. Ulkokuori saattaa pettää, sillä tämä piiloviekas tyttömme purskahtaa toisinaan yllättävän kovaääniseen nauruun. Reipas Maiju pyrähtää hallille Maunulan kyytiringin mukana. Maiju on kaikkien kaveri ja mukavaa seuraa. Jäälllä Maiju osaa kauniit liu’t. Maiju hallitsee joukkueemme pituuskäyrää ja hän on niin sisäisesti kuin ulkoisestikin aito blondi.

Mari Leivo

Mari Leivo

Syntymävuosi: 1995
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Marilta sujuu ranskan puhuminen yhtä hyvin kuin suomenkin, sillä hän kävi ranskalaissuomalaisen peruskoulun. Nyt Mari opiskelee ensimmäistä vuotta Märskyssä. Marin ranskankielen taidot ovat osoittautuneet hyödyllisiksi monilla kisamatkoilla, varsinkin Ranskassa, jossa meistä tehtiin pieni tv-ohjelmaa ja Mari oli tietenkin pääroolissa. Tällä Tampereella viihtyvällä tytöllä on täydelliset luonnon blondit ja hulmuavat hiukset. Marin suusta kuulee usein hyviä letkautuksia jotka sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Mari on tunnollinen treenaaja jäällä ja sen ulkopuolellakin. Tämä näppärä askeltentekijä osaa pitää ryhtinsä kauniina koko jään.

Netta Maijala

Netta Maijala

Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa
Netta kuluttaa päiviään jo toista vuotta PHYK:ssa ja on todellinen opiskelija. Tämän puheliaan neitosen kanssa ei varmasti tule hiljaista hetkeä ja hän tulee hyvin toimeen aivan jokaisen kanssa. Jäällä Netta osaa upean ja lennokkaan butterflyn sekä hänen liu’uistaan huomaan, että tämä tyttö on erityisen notkea. Netalta löytyy tarvikkeita harkkakassistaan joka tilanteeseen sekä vaivaan kuin vaivaan. Nettamme matkustaa treeneihin Itä-Helsingistä aina hymyssä suin.

Oona Nyblom

Oona Nyblom

Lempinimet: Unna, Nunna, Nuija, Peiso
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Unna viilettää PHYK:n käytävillä eikä joukkueen lyhimpänä oleminen menoa hidasta. Treenien lisäksi Unnan voi bongata erinäisistä lätkämatseista, Tampereelta tai mopoajeluilta Espoosta. Pieni ja pippurinen Unnamme pärjää tavallista lyhyemmillä yöunilla, ja energiaa ja vauhtia riittää. Hän on aina ensimmäisenä valmis, niin pukukopissa kuin 1500:n metrin juoksussa. Unnalla taitaa vertaansa vailla olevan linjeerauksen eikä häntä näe usein huonolla tuulella. Tällä pakkauksella riittää myös sisua.

Petra Rissanen

Petra Rissanen

Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Joukkueemme blondeimpaan päähän lukeutuva Petra on treeniemme ilo ja valo. Tämän sympaattisen tyttösen höpsöt jutut ja lähes poikkeuksetta kopissa raikuva nauru eivät jätä ketään kylmäksi. Ei kannata kuitenkaan antaa suloisen ulkonäon ja olemuksen hämätä liikaa koska tälle tytölle ei sovi ryppyillä. Petra suorittaa opintojaan ilman turhia paineita Tapiolan aikuislukiossa. Jäällä Petra treenaa periksiantamattomasti ja kehittyy aina vain paremmaksi ja paremmaksi ihan silmissä. Petran vahvuuksia ovat loistava askeltekniikka ja upea eläytyminen ohjelman ilmeisiin.

Ria Lyttinen

Ria Lyttinen

Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa
Hassunhauska musiikinystävämme Ria tietää aina ensimmäisenä uusimmat hitit, joita sitten popitamme täysillä kopissa. Tämä ihanan hilpeä monitaiturimme taitaa jäällä erittäin kauniit liuut notkeutensa sekä pitkien raajojensa ansiosta. Ria on myös todella vakaa ja varma vierustoveri. Phykissä toista vuottaan viettävä povipommi-ria tykkää halailusta. Tämä lempeä ystäväisemme on aina valmis auttamaan kun siihen on tarve. Ria ilahduttaa päiviämme hauskoilla väläytyksillään ja syttyy välillä hieman hitaasti (mutta varmasti…)

Salla Markkula

Salla Markkula

Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Tämä tyttö on joukkueemme merkkitietoinen muoti-intoilija, oikea tyylilyyli jonka suosikki merkkeihin kuuluu Guess! Salla taitaa liu’un kuin liu’un näppärästi. Pohjois-haagan yhteiskoulussa toista luokkaa käyvä Sallamme on hyvin ylpeä maailman parhaasta isoveljestään. Sallan suosikkeihin kuuluu musan fiilistely ja itsensä ehostaminen. Salla on myös lahjakas tanssija!

Sara Hokkanen

Sara Hokkanen

Lempinimet: Taavi
Syntymävuosi: 1995
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Taavi on ensimmäistä kauttaan muskettisoturina viettävä ilopilleri, jolta ei menoa ja meininkiä puutu. Tämä PHYKissä ensimmäistä vuottaan käyvä lukiolainen tekee jäällä kaiken taidolla ja syvillä kaarilla. Taaviin on myös erittäin helppo tutustua ja hänen kanssaan tuleekin usein puhuttua kaikesta taivaan ja maan välillä. Taavilta löytyy myös energiaa vaikka muille jakaa, ja hänen kanssaan tulee harvoin hiljaisia hetkiä.

Sara Kekäläinen

Sara Kekalainen

Lempinimet: Kekis
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Joukkueemme toinen Kuopion edustaja ilahduttaa meitä aina rempseällä savolaisilla lausahduksillaan ja uusilla kokkausvinkeillään. Kekis on vihdoin ja viimein myös yksi PHYK:n opiskelijoistamme ja viettää siellä lukion toista vuottaan. Kekäläisen neiti on todella ahkera treenaaja ja hän taitaa jäällä loistokkaan linjeerauksen. Oikeastaan hän on todellinen monitaituri ja hänellä on asenne kohdillaan. Kekis hoitelee innokkaasti huusholliaan yhdessä MIU:n Sannin kanssa.

Tiia Aromäki

Tiia Aromaki

Syntymävuosi: 1993
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa
Ahkera ja tunnollinen Tiia on juuri viimeistelemässä lukio-opintojansa Pohjois-Haagan yhteiskoulussa. Valmistuttuaan hän suunnittelee jatkavansa opintojansa ehkäpä ravintola- ja hotellialalla. Kaunis Tiiamme huristelee nykyään aina harkkoihin komealla punaisella autollaan. Harkoissa Tiia treenaa aina tunnollisesti ja ahkerasti, ja tämän tuloksena hän onkin kehittynyt taitavaksi ja varmaakin varmemmaksi luistelijaksi niin harkoissa kuin myös kisoissakin. Joukkuetoverina Tiia on mukava ja aurinkoinen, sekä erittäin auttavainen ja kaikki huomioon ottava.

Tiina Poranen

Tiina Poranen

Lempinimet: Pipo
Syntymävuosi: 1996
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Tiina on meidän kahdesta Porasestamme se nuorempi sisarus. Tiina käy tällä hetkellä parhaillaan vielä yläastetta loppuun Porvoossa Pääskytien koulussa. Kaikille mukava ja ystävällinen Tiina on ahkera niin koulussa, kuin jäälläkin. Hän oppii nopeasti uutta ja on kehittynyt kauden aikana huimasti. Tiina tekee kaiken aina tunnollisesti loppuun asti. Vaikkei sitä ehkä heti kaikki arvaisi niin, meidän Tiinamme tykkää katsoa sotaelokuvia ja osaa Suomen historiasta jo lähes kaiken. Tiinalta voi siis kysyä apua kaikenlaisissa kouluun liittyvissä asioissa.