Joukkue 2010-2011

musketeerscoac1011fin.jpg

Luistelijat:
Amanda Autio, Anna Poranen, Anna Siika-aho (C), Elina Kampman, Emilia Valkeinen, Eveliina Paasonen, Heini Lehtinen, Helena Kervinen, Ida Hellström, Ida Rauhala, Iida Aho, Jasmin Ahonen, Johanna Kampman, Johanna Virtanen, Kaisa Vuoksinen, Katja Mäenpää (A), Laura Tiensuu, Liina Saarinen, Mari Leivo, Marianne Lähde (A), Netta Maijala, Oona Nyblom, Petra Rissanen, Pia Mäklin, Pipsa Tamm, Reetta Monni, Ria Lyttinen, Salla Markkula, Sara Kekäläinen, Sonja Laukkanen, Tiia Aromäki, Tiina Juhola

Valmennustiimi:
valmentaja ja koreografi: Anu Oksanen
tanssiopettaja: Jari Saarelainen
tanssiopettaja: Harri Antikainen
balettiopettaja: Pirjo Kuha
kuntovalmentaja: Jari Oksanen
muut valmentajat: Katariina Luotonen (äitiyslomalla)

Huoltotiimi:
Auli Rauhala (joukkeen johtaja), huoltajat Eija Kampman, Johanna Monni


Amanda Autio

amanda.jpg

Ama
Syntymävuosi: 1993
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Kuvaus: Helsingin Arabiassa asuva Ama käy nyt toista vuotta PHYK:n urheilulukiota. Hänet tunnistaa blondista tukasta ja tarttuvasta naurusta. Tämä huumorintajuinen pakkaus osaa pitää hauskaa! Hyvän asenteen omaava Amamme tykkää halailla. Amalla on ymmärtäväinen luonne, ja hänelle on helppo puhua syvällisimmistäkin asioista. Ama on venyvä ja taitaakin jäällä erimerkiksi upeat vaa’at.

Anna Poranen

anna.jpg

Lempinimet: Lady Pora, Pora, Portsu
Syntymävuosi: 1992
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Kuvaus: Meidän kaikkien iloksemme saimme Moonlightseista vahvistukseksi Poran. Meidän Ladymme matkustaa pitkät treenimatkat Porvoosta asti hymyssä suin. Pora viettää abivuottaan PHYK:ssä, eikä jätä mitään puolitiehen. Poran positiivinen luonne ja raikuva nauru tekevät hänestä oikean ladyn! Pora on ahkera treenaaja ja on aina positiivinen tilanteessa kuin tilanteessa. Vakaa ja luotettava Pora on upea nainen!

Anna Siika-aho

annas.jpg

Lempinimet: Hartsa, Härde
Syntymävuosi: 1991
Musketeers-ura: 5. kausi joukkueessa

Elina Kampman

elina.jpg

Lempinimet: Ellu, Nakki, Naksu
Syntymävuosi: 1995
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Kuvaus: Nakki on makkaraperheen kuopus. Aluksi ujolta vaikuttava tyttö onkin valloittava ja miellyttävä  persoona. Tätä ahkeraa tyttöä ei koskaan näe ilman kimallusta korvanlehdillä. Ellun naamasta näkee helposti asianlaidan ennen kun hän ehtii sen sanoin ilmaista. Tämän ihanuuden voi bongata PHYK:n yläasteelta.

Emilia Valkeinen

emilia.jpg

Lempinimet: Emppu
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Kuvaus: Tämä ensimmäistä kauttaan muskettisoturina viettävä ilopilleri on jo oppinut kantapään kautta, että buffetissa vallitsee viidakon laki. Emppu liittyy tällä kaudella myös PHYK:in riveihin. Tällä tytöllä desibelit saattavat nousta vaarallisen korkealle hänen nauraessaan tai hänen penikoita hierottaessa. Emppu on meidän joukkueen oma pirtsakka höpönassukka.

Eveliina Paasonen

eveliina.jpg

Lempinimet: Epe, Egeton, Hienoneiti
Syntymävuosi: 1993
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa
Kuvaus: Epe käy toista vuotta PHYK:n urheilulukiota ja asuu Meilahdessa. Huumorintajuinen Epe on aina äänessä ja hänen naurunsa raikaa jokapuolella. Epe on positiivisella tavalla sekopäinen ja hänellä onkin välillä aivan omat jutut. Hän on ahkera treenaaja, jolla riittää rohkeutta uusiin juttuihin. Tällä muskelinaisella on pohjaton vatsa, mutta kuitenkin hän pysyy aina timmissä kunnossa! Jäällä Epe omaa upean butterflyn.

Heini Lehtinen

heini.jpg

Syntymävuosi: 1993
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Kuvaus: Märskyn toisen vuoden opiskelija Heini saattaa ulkopuolisen silmin vaikuttaa hieman hiljaisemmalta kaverilta, mutta varsinkin ilta-aikaan hänen voi kuulla puhkeavan railakkaan hillittömään, ääntä säästelemättömään naurunremakkaan! Ahkera ja tunnollinen harjoittelija, pieni ja pippurinen Heini, on todellinen HL:n kasvatti, ja taitaa hienosti piruetin jos toisenkin.

Helena Kervinen

helena.jpg

Syntymävuosi: 1992
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Kuvaus: Tämä Tiksin lukion iloinen abi asuu Vantaan Hiekkaharjussa ja omistaa kaksi suloista koiraa. Helena on erittäin viisas, mutta toisinaan hänen suustaan pääsee aikamoisia sammakoita. Tämä puoliksi amerikkalainen ihanuus on mukavaa juttuseuraa. Helenalla on oma hevonen ja hän viettää kesänsä ratsastaen Texasissa sukulaistensa luona.

Ida Hellström

ida.jpg

Lempinimet: Hertsi
Syntymävuosi: 1993
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Kuvaus: Hertsi on tällä hetkellä itseään paremmassa koulussa, eli SYK:issä. Hertsi tietää aina muodostelmaluistelun säännöt ja on ylpeä yksäritaustastaan. Tämä suomenruotsalainen tyttö kertoo hellyyttäviä tarinoita mussukastaan, eli Vili-koirastaan. Hertsin muita persoonia ovat Mr. Burns sekä Juice. Hän on myös suuri Ben&Jerry’s:in fani.

Ida Rauhala

idar.jpg

Lempinimet: Idukka
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Kuvaus: Idukka on söpö ja pieni, mutta silti yksi joukkueen pisimmistä. Hänellä on kielet hallussa sekä huumorintaju kohdallaan. Hän käy koulua Märskyssä, jossa hän aloittaa ensimmäisen vuotensa lukiossa. Tämä kaikentietävä tyttö asuu Helsingin ydinkeskustassa. Hän omistaa joukkueen muhkeimman letin ja hänen söpöä pikku koiraa näkee usein hallilla.

Iida Aho

iida.jpg

Lempinimet: Aida
Syntymävuosi: 1991
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Kuvaus: Pitkän yksinluistelu uran jälkeen Aida vaihtoi viime kaudelle joukkueeseemme. Tämä kaunokainen taitaa piruetit ja hypyt kuin vettä vain ja muodostelman salat ovat tulleet hänelle jo tutuiksi. Aida on saanut jo lukion päätökseen ja nyt pohtii mitä tekisi seuraavaksi. Aida on suloinen ja ihana tyttö, joka ei satuttaisi kärpästäkään.

Jasmin Ahonen

jasmin.jpg

Lempinimet: Rusina, Jassu
Syntymävuosi: 1995
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Kuvaus: Joukkueemme nuorimpiin lukeutuva väripilkkumme Rusina on oikea vitsiniekka. Tämä taidokas pikku blondi käy Kulosaaren yhteiskoulussa peruskoulun viimeistä luokkaa tunnollisesti ja englantipainotteisesti. Aisaparinsa Marin kanssa Rusina vipeltää joka puolella, jopa ympäri Suomea. Hänelle ja hänen kanssaan saa aina nauraa!

Johanna Kampman

johanna.jpg

Lempinimet: Jyrä
Syntymävuosi: 1991
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Kuvaus: Jyrä on pieni ja pippurinen nainen, joka on kuuluisa habastaan. Jyrä opiskelee 4. vuotta Jedan lukiossa ja ei tyydy keskinkertaiseen jäällä eikä sen ulkopuolella. Raudanluja tahto ja letkeä huumorintaju piristävät päiviämme. Jyrän rehti luonne on hänen valttikorttinsa ja hänen kasvoiltaan paljastuu tunteet mitä helpoimmin. Kaikenkaikkiaan Jyrällä on hempeä ja hellä sydän.

Johanna Virtanen

johannav.jpg

Lempinimet: Jaksu, Jakse, Jaketti, Stagetti, Stagge, Jakke
Syntymävuosi: 1993
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Kuvaus: Tämä tyttö on oikea taiteilijasielu. Jakke on taitava käsistään ja laulutaidoiltaan varsinainen Britney! Jakke käy koulua Pohjois-Haagan urheilulukiossa jo toista vuotta ja tätä tunteellista tyttöä harvoin näkee ilman pepsi max pulloa. Jakke on kunnianhimoinen luistelija ja toivoisi joskus tulevaisuudessa pääsevänsä valmentajan rooliin. Jakke on ainutlaatuinen ja ihana persoona, tärkeä osa joukkuettamme.

Kaisa Vuoksinen

kaisa.jpg

Syntymävuosi: 1993
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa

Katja Mäenpää

katja.jpg

Lempinimet: Katjuska, Juska, Juskama
Syntymävuosi: 1992
Musketeers-ura: 4. kausi joukkueessa
Kuvaus: Katjuska on pirteä tehopakkaus, joka antaa jäällä aina kaikkensa. Katjassa asuu pieni älykkö, varsinainen matikkanero, joka nyt vihdoin autoineen kurvailee hallille enemmän tai vähemmän viimetipassa. Tämä suloinen tyttönen on aina hymy huulessa ja pilke silmäkulmassa huonompanakin päivänä. Katjalla on aina aikaa kuunnella muiden murheita ja hänet voi toisinaan bongata PHYK:n käytäviltä abi vuottaan viettämässä.

Laura Tiensuu

laura.jpg

Lempinimet: Laksa
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa
Kuvaus: Laksalla on kurveja vaikka muille jakaa. Tämä gluteeniton tyttö haliitsee jäällä niin askeleet kuin temputkin, vaikka toisinaan sekoittaakin ne keskenään. Kun Laksa aloittaa nauramisen, ei ilonpidolle näy loppua. Hän höpöttelee mukavia kaikille ja tämän vuoksi hänen kanssaan on helppo ystävystyä. Laksa aloitti opiskelun syksyllä Märskyssä.

Liina Saarinen

liina.jpg

Lempinimet: Limppu
Syntymävuosi: 1995
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Kuvaus: Tämä Jupperin kasvatti kuuluu joukkueemme luistelijoista niihin, jotka vielä pakertavat peruskoulussa viimeistä vuottaan. Sanavalmis Liina heittäytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen täydellä tunteella ja pilke aina silmäkulmassaan. Limppu tunnetaan myös hiihtäjänä, jonka intohimoihin kuuluu muun muassa askartelu… Välillä Saarisen ajatukset harhailevat ihanassa poikaystävässä, mutta keskittyessään tästä tehopakkauksesta paljastuu jäällä todellinen taituri.

Mari Leivo

mari.jpg

Lempinimet: Marsba
Syntymävuosi: 1995
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Kuvaus: Mari on aikamoinen veijari. Hän on lempeä ja ystävällinen kaveri. Mari puhuu sujuvaa ranskaa, koska käy Helsingin Ranskalais-Suomalaista koulua. Marilla juttu luistaa tilanteessa kuin tilanteesta ja hän omistaa vaalean hulmuavan tukan. Mari rakastaa Helsinkiä ja on joukkueen vauvaleijona.

Marianne Lähde

marianne.jpg

Lempinimet: Kiki, Kiiks
Syntymävuosi: 1991
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa
Kuvaus: Tällä joukkueen vanhimmalla ja yleistietävimmällä luistelijalla on jytä veressään ja tanssiliikkeet motorisessa muistissaan. Kiki ylläpitää kuria tässä villissä laumassa. Häneltä ei mielikuvitusta eikä huumorintajua puutu, nimittäin läppä lentää tilanteessa kuin tilanteessa. Kiki myös ylläpitää joukkueemme henkistä tasapainoa, eli on meidän oma Dr. Phil. Kiki kuuluu PHYK:in posseen.

Netta Maijala

netta.jpg

Lempinimet: Natte
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Kuvaus: Tämä riemua puhkuva tyttö aloittaa lukio-opintonsa PHYK:ssa. Pitkän päivän jälkeenki tältä tytöltä riittää juttua. Hän tietää paljon asioita ja on aina hyvällä tuulella. Netalta löytyy aina parhaimmat eväät pitkinä päivinä. Meidän Netta asustaa Itä-Helsingin Vesalassa, josta hänellä on kätevä matka kaikkialle.

Oona Nyblom

oona.jpg

Lempinimet: Unna
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Kuvaus: Oonalla on joka tilanteeseen omaa tasoaan olevat kommentit ja jutut. Pienestä koostaan huolimatta, Oona on sinnikäs ja loppuun asti tsemppaava. Unnaa näkee harvoin huonolla päällä ja hänen mahtavaa linjeeraustaan on ilo katsella. Unna asuu Espoon Jupperissa ja aloittaa lukion PHYK:ssa.

Petra Rissanen

petra.jpg

Lempinimet: Toukka, Pertti, Petri, Pedro
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Kuvaus: Tämä pikku söpöliini Espoosta luistelee ensimmäistä kauttaan joukossamme. Petra viilettää kovavauhtisesti jäillämme tuuheassa pikkumyy-kampauksessa ja hymy aina naamalla. Tämä höpsöliini pääsi kuin pääsikin Espoon Aikuislukioon, vaikka yläasteella ajatukset harhailivatkin välillä jossain ihan luokkahuoneen ulkopuolella. Petraa on verrattu myös Duracel-pupuun, sillä tällä tytöllä virtaa tuntuu riittävän. Petra myös hurmaa pojan kuin pojan suloisella olemuksellaan.

Pia Mäklin

pia.jpg

Syntymävuosi: 1992
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa

Pia Tamm

pipsa.jpg

Lempinimet: Pipsa
Syntymävuosi: 1991
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Kuvaus: Pipsa opiskelee Helpassa hiusalaa ja pitääkin huolta joukkuelaistemme hiusten värjäyksistä ja leikkauksista. Tämä sympaattinen tyttö asuu Korsossa ja kurvailee sieltä autollaan treeneihin usein viime tingassa. Hiustensa väristä huolimatta Pipsa on joukkueemme blondeimmasta päästä, ja hän taitaa syvällisten keskustelujen salat. Pipsastamme huokuva rentous saa muutkin hyvälle tuulelle. Jäähallien lisäksi hänet voi bongata Mäkin Drive Iniltä. Jäällä Pipsa osaa esimerkiksi kauniin linjeerauksen.

Reetta Monni

reetta.jpg

Lempinimet: Rellu, Sonni
Syntymävuosi: 1995
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Kuvaus: Rellu on joukkueemme rämäpäinen kuopus. Reetalta lentää aina enemmän tai vähemmän asiallista juttua, mutta silti hän on mukavaa juttuseuraa. Reetta kuuluu Espoon kyytirinkiin ja käy PHYK:n yläastetta. Hän taitaa jäällä liu’un kuin liu’unkin ja oppii nopeasti uusia asioita.

Ria Lyttinen

ria.jpg

Lempinimet: Ritsu
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Kuvaus: Hyvällä tavalla toisinaan hieman piiloblondihtava Ria ahkeroi ensimmäistä vuottaan Pohjois-Haagan Yhteiskoulun lukiossa. Aito espoolainen Rimpulamme on kokeillut jopa pariluistelijan uraa Kanadassa asuessaan. Jäällä tämä tyttö loistaa kaikilla osa-alueilla, sulavasti liikkuen ja halliten upeasti pitkät raajansa. Aina hyvällä tuulella oleva Ria on todellinen kaikkien kaveri.

Salla Markkula

salla.jpg

Lempinimet: Salla
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Kuvaus: Salla, tämä HL:n yksärikasvatti, omistaa maailman parhaimman isoveljen. Hänellä on aina hienoja GUESSin merkkituotteita mukana ja matkoille hän pakkaa kaiken pieniin pussukoihin. Salla on kaikkien liukujen ja piruettien osaaja. Hän asuu Helsingin Oulunkylässä ja aloittaa syksyllä lukion PHYK:ssa.

Sara Kekäläinen

sara.jpg

Lempinimet: Kekis
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Kuvaus: Kekis, eli entinen Massa, hyppäsi Kuopion pelloilta Musketeersien riveihin. Tämä erittäin fotogeeninen tyttö on kuin mies naisen ruumiissa. Kekis toi Kuopiosta tuliaisina joukkueeseemme paljon uusia sanontoja ja vertauskuvia 😉 Aina iloisesti pälättävä Kekis nähdään jatkossa Leppävaaran lukiossa. Kekis on myös ylpeä savolaisista juuristaan ja hänen murteensa kuunteleminen tuo hymyn huuleen.

Sonja Laukkanen

sonja.jpg

Lempinimet: Sumppu
Syntymävuosi: 1994
Musketeers-ura: 1. kausi joukkueessa
Kuvaus: Tämä pirtsakka nuori neiti luistelee ensimmäistä kauttaan joukkueessamme. Sumpun taistelijaluonnetta eivät aivan pienimmät vastoinkäymiset pysty lannistamaan. Positiivisella asenteellaan hän innoittaa muitakin jaksamaan arjen keskellä. Tämä Pakilan kasvatti on tunnettu hieman blondista luonteestaan, vaikka hiustenväri onkin jotain aivan muuta. Vapaa-ajallaan tämä sisupussi osaa myös vaihtaa kunnolla viihteelle ja pitää antaumuksella hauskaa.

Tiia Aromäki

tiia.jpg

Lempinimet: Tiuku
Syntymävuosi: 1993
Musketeers-ura: 2. kausi joukkueessa
Kuvaus: Nauravainen Tiia hurmaa miehen kuin miehen valloittavalla hymyllään. Hän on aina hyväntuulinen ja viljelee höpsöjä juttujaan ympäri hallia. Tiia omaa taidon jaksaa treenin kuin treenin täysillä loppuun asti. Jos Tiia on kadoksissa hänet löytää lähes poikkeuksetta PHYK:n ala-aulasta.

Tiina Juhola

tiina.jpg

Lempinimet: Tintti
Syntymävuosi: 1993
Musketeers-ura: 3. kausi joukkueessa
Kuvaus: Hyväntuulinen Tintti asuu Torppiksessa ja käy toista vuotta Mäkelänrinteen urheilulukiota. Tintti on ahkera treenaaja ja kaikkien kaveri. Luonteeltaan hän on spontaani ja jaksaakin innostua asiasta kuin asiasta. Tämä tyttö taitaa myös jytäämisen salat. Tintti tykkää halia ja hän on aina ensimmäisenä perillä joukkueemme poikajuoruista. Hilpeä Tintti on jäällä oikea monilahjakkuus.