Joukkue 2019-2020

 

Luistelijat
Rivi 1 (ylhäältä): Veera Mielonen, Aino Karjalainen, Elsa Ahti, Maria Prosyanaya, Anastasia Karhu, Oona Karjalainen, Janna Häyrinen

Rivi 2: Jasmine Kuusla, Lotta Salmo, Emmi Pellinen, Oona Tamminen, Eerika Lahtinen, Pinja Pokela, Elli Lefler

Rivi 3: Jessica Oksanen, Sani Kerttula, Viivi Jokinen, Aino Palosuo, Siiri Lappalainen, Daniela Kumlin, Veera Rissanen

Rivi 4: Matilda Kajander, Nea Mönkkönen, Maria Gauriloff, Tilda Haapanen, Sofia Kajala, Trina Hoppi

Valmennustiimi:
Anu Oksanen, Tiina Turunen, Anna Karjalainen, Jari Saarelainen, Harri Antikainen, Pirjo Kuha ja Tiina Pesonen

Huoltotiimi:
Kaisa Olenius-Kumlin (jojo), Mira Pajunen ja Tuija Luostarinen


Veera Mielonen

2017-08-07 14.10.41-Edit

Syntymävuosi: 2001
1. kausi

Lempinimet: Weegi, Weeig
Ensimmäistä kautta Muskettien riveissä sirklaava Veera on naikkonen jolla on vauhti ja meno aina päällä. PHYKissä lukion ensimmäisellä opiskeleva Veera on luonteeltaan pirtsakka pakkaus. Veera omaa vahvan perusluistelun sekä varmat twisselit. Hän on myös oikea joukkuepelaaja. Helsingissä asusteleva Veera on aina valmis ja avoin uusille haasteille. Vapaa ajalla hän huolehtii Elvis-kissasta, sekä Elviksen instagram-tilistä (@elvistheragdoll).

 

 


Aino Karjalainen

2017-08-07 14.02.59_2-Edit

Syntymävuosi: 2001
2. kausi

Lempinimet: Aippa, Aippak
Suloinen Ainomme on toista kautta musketeerseissä. Hän aloitti myös opiskelun Märskyssä syksyllä. Aino on muut huomioonottava oman elämänsä sankari. Aippa on tunnollinen sekä harjoituksissa että koulun penkillä. Hänen vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti liikkuvuus. Ainolla on pitkät kauniit ruskeat hiukset. Hän tulee aina hymy suussa hallille satoi tai paistoi.

 

 

 


Elsa Ahti

2017-08-07 13.55.35-Edit

Syntymävuosi: 1999
3. kausi

Ihana Elsamme on kolmatta kautta joukkueessa. Elsa on positiivinen persoona jonka kanssa ei tule tylsiä hetkiä. Kouluttautumisen hän suorittaa PHYK:ssa, jossa hän aloitti juuri abivuotensa. Elsa treenaa aina täysillä ja tavoittelee joka treeneissä vain parasta mahdollista suoritusta.

 

 

 

 


Maria Prosyanaya

2017-08-07 14.19.43-Edit

Syntymävuosi: 2001
2. kausi

Lempinimi: Mara
Märskyä käyvä Maria luistelee joukkueessamme toista kautta. Hän on erittäin määrätietoinen ja motivoitunut luistelija. Marialla on kauniit siniset silmät ja upea hymy joka piristää päiväämme. Jäällä Marian tunnistaa vahvasta kannatuksesta ja viimeistellyistä askeleista. Marialta voi aina kysyä kysymyksen kuin kysymyksen. Hän osaa aina vastata ja ratkaisee vaikeimmatkin ongelmat. Maria on joukkueemme pisin ja oikein linjakas luistelija.

 

 


Anastasia Karhu

2017-08-07 14.02.00-Edit

Syntymävuosi: 2001
1. kausi

Lempinimi: Ansku, Age, Karhu
Ensimmäistä kautta joukkueessamme luisteleva Ansku on todella motivoitunut luistelija. Hän tulee aina hallille positiivisin mielin ja jäällä hän omaa varman askeltekniikan. Kaunis Anskumme käy Mäkelänrinteen lukiota ja on ahkera opiskelija. Kopissamme hän jakaa meille hulluja tarinoitaan ja nauramme kaikki vatsat kippurassa hänen hauskoille jutuilleen.

 

 

 


Oona Karjalainen

2017-08-07 14.05.27-Edit

Syntymävuosi: 2001
2. kausi

Oona on joukkueemme toinen kaksonen. Hän aloitti ensimmäisen lukiovuotensa Munkkiniemen yhteiskoulussa. Iloinen ja sympaattinen Oona on joskus uninen, mutta siitä huolimatta hän levittää energiaa muille joukkuelaisillemme. Venyvä tyttömme taitaa kauniit liukuasennot niin jäällä kun maalla.

 

 

 


Janna Häyrinen

2017-08-07 13.58.33-Edit

Syntymävuosi: 2000
2. kausi

lempinimi: Jyppi
Jyväskylästä lähtöisin oleva Jyppimme on todella hauska ja nauraa paljon spontaaneille letkautuksilleen. Hänellä on aina energiaa ja se saa meidät muut miettimään mistä sitä oikein pulppuaa. Janna käy Mäkelänrinteen lukion toista luokkaa, sielläkin pirteänä puurtaen. Aina tilaisuuden tullen Janna matkustaa kotikonnuilleen Jyväskylään, jossa hänen perheensäkin asuu.

 

 


Jasmine Kuusla

2017-08-07 14.07.22-Edit

Syntymävuosi: 1999
3. kausi

Lempinimi: Miini, Mimppa, Kuula
Miini on joukkueemme ilopilleri. Hän luistelee Musketeersissa kolmatta kautta ja toimii tällä kaudella kapteeninamme. Miinin vahvuuksiin kuuluu eläytyminen ja monipuolisuus. Miini tulee aina hallille hyvällä ja energisellä fiiliksellä, häneltä ei motivaatiota puutu! Miini käy abivuottaan Mäkelänrinteen lukiossa. Hänellä on kauniit vaaleat hiukset ja valloittava hymy. Miini on oikein positiivinen ja ahkera harjoittelija.

 

 


Lotta Salmo

2017-08-07 14.21.25-Edit

Syntymävuosi: 2002
1. kausi

Lempinimi: Lohi, Lohis, Salmoni
Joukkueemme kuopus Lotta on iloinen ja aurinkoinen persoona.  Lohi opiskelee viimeistä vuottaan peruskoulua Hämeenkylän ylä-asteella. Tämä EVT:n kasvatti on kehittynyt huimasti siitä kun saapui meidän Muskettien riveihin. Lotalla on huikea asenne jokaisessa treenissä ja hän antaa aina parastaan. Jäällä Lohiksella on ylväs luisteluasento sekä hyvät, puhtaat askeleet. Nuoresta iästä huolimatta Lohi on todella kypsä ikäisekseen ja yllättää meitä viisailla ajatuksillaan.

 

 


Emmi Pellinen

2017-08-07 14.17.39-Edit

Syntymävuosi: 2001
2. kausi

Emmi aloitti ensimmäisen vuotensa Mäkelänrinteen lukiossa. Emmi ei koskaan mene sieltä missä aita on matalin. Hän treenaa aina täysillä, määrätietoisesti ja periksiantamattomasti. Emmi omaa myös hyvän askeltekniikan. Hän on äänekäs, ulospäinsuuntautunut ja tulee todella hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Luonnonkaunis Emmi on luottoystävä ja lahjakas luistelija, joka ottaa haasteet rohkeasti vastaan.

 

 

 


Oona Tamminen

2017-08-07 14.22.14-Edit

Syntymävuosi: 1999
3. kausi

Lempinimi: Tami, Tampsa
Abivuottaan Mäntsälän lukiossa viettävä Tami on hauska ja kiltti kaikille. Tamilla on valloittava hymy ja suuret kauniit silmät. Tami on todella helposti lähestyttävä persoona ja luo joukkueeseemme upeaa joukkuehenkeä. Hän tuli joukkueeseemme yksäreistä ja siksi hän taitaa niin askeleet kuin piruetitkin. Treeneissä Tami treenaa periksiantamattomalla asenteella ja antaa aina kaikkensa. Tampsalla on myös upea linjeeraus sekä hän on erittäin taitava eläytyjä.

 

 


Eerika Lahtinen

2017-08-07 14.07.43_2-Edit

Syntymävuosi: 2002
1. kausi

Lempinimi: Eki, Erkki
Eerika on joukkueemme ilopilleri. Hänen nauru johdattaa jokaisen meistä oikeaan koppin joten koppilistaa ei tarvitse vilkaistakaan. Aurinkoinen Erkkimme osaa eläytyä musiikkiin kuin musiikkiin. Eerika on yksi joukkueemme idän ilveksistä. Vapaa-ajalla Eki tykkää viettää aikaa kavereiden kanssa. Eerikalla on hyvä maalaisjärki ja hän pärjää koulussa huippu arvosanoin vaikka hän ei niinkään kuulemma kokeisiin kotona opiskelekaan.

 

 


Pinja Pokela

2017-08-07 14.19.21-Edit

Syntymävuosi: 2001
1. kausi

Lempinimi: Pinkku
Hullunkurinen Pinja siirtyi riveihimme tälle kaudelle Starlightseista ja on alkuperäinen HL:n kasvatti. Pinja opiskelee ensimmäistä vuotta Alppilan lukiossa ja asustelee perheensä kanssa Kulosaaressa. Pinjan hauska nauru raikaa niin treeneissä kuin niiden ulkopuolellakin. Vapaa-ajallaan Pinja tapaa kavereitaan, ulkoiluttaa kilpikonnaansa ja katsoo Netflixiä. Jäällä hän taitaa upean linjeerauksen ja varmat askeleet. Treeneissä Pinkulla on aina jotain hauskaa mielessä ja se saa meidät kaikki nauramaan.

 

 


Elli Lefler

2017-08-07 14.09.13_2-Edit

Syntymävuosi: 2001
1. kausi

Lempinimi Elska, Kinkeri
Elli käy ensimmäistä vuottaan Mäkelänrinteen lukiota. Elska on mukaansa tempaava ja iloinen persoona, jonka nauru raikaa aina hallin käytävillä. Ellin kinkerit hiukset vastaavat hänen aurinkoista luonnettaan. Hän omaa upean ina bauer -liu’un ja linjakkaan luistelutyylin. Uusi muskettisoturimme on vahva lisäys joukkueeseemme.

 

 

 


Jessica Oksanen

2017-08-07 14.14.50-Edit

Syntymävuosi: 2002
1. kausi

lempinimi: LilJ
Iloinen Jessicamme käy Maunulan yhteiskoulun yläastetta. Jessica saattaa vaikuttaa ujolta mutta hänen raikas naurunsa saa meidän päivämme piristymään. Vapaa-ajallaan hän ulkoiluttaa suloista koiraansa ja viettää aikaa ystäviensä ja perheensä kanssa. Jessica on todella tunnollinen treenaaja ja sen näkee hänen intensiivisestä keskittymisestään jäällä ja sen ulkopuolella.

 

 


Sani Kerttula

2017-08-07 14.05.44-Edit

Syntymävuosi: 2000
3. kausi

Lempinimi: Samppa, Sanba
Sani kuuluu Märskyteersiin. Sani on päämäärätietoinen ja periksiantamaton, siis todellinen muskettisoturi. Sani taipuu jäällä uskomattoman hienoihin liukuasentoihin, ja hänen luistelunsa on sulavaa ja kaunista. Hän on joukkueemme monilahjakkuus. Sani rakastaa holoa. Hänellä on maailman suloisin koiranpentu. Sani on ihana ystävä.

 

 

 


Viivi Jokinen

2017-08-07 13.58.53-Edit

Syntymävuosi: 2000
3. kausi

Viivi on iloinen tytöntyllerö, jolta eivät jutut lopu kesken, varsinkin kun hän hauskuuttaa meitä suomi-aksenteillaan. Viivi opiskelee Mäkelänrinteen lukiossa monen muun ihanan joukkuelaisemme kanssa. Vapaa-ajalla Viivi nauttii ajasta kavereidensa kanssa sekä ottaa rennosti. Viivi treenaa aina ahkerasti ja saapuu treeneihin idän-ilvesten kanssa.

 

 

 


Aino Palosuo

2017-08-07 14.16.41-Edit

Syntymävuosi: 2001
2. kausi

Lempinimet: Pasu, Paspas
Pasu on yksi joukkueemme PHYK:läisistä. Tämä toisen vuoden muskettisoturi on tunnollinen ja ahkera treenaaja, ja antaa aina kaikkensa joukkueellemme. Pasun luistelu on kepeää ja hänen vieressään on helppo luistella. Tämä upea tumma kaunotar taitaa upean linjeerauksen.

 

 

 


Siiri Lappalainen

2017-08-07 14.08.30-Edit

Syntymävuosi: 2000
3. kausi

Lempinimet: Siiri, Sirzuu, Sirpa, Sirppaliisa
Siiri on kolmannen vuoden muskettisoturi ja kuuluu joukkueemme PHYK:läisiin. Hän omaa taiteilijasielun joka ilmenee upeilla meikeillä, kynsillä, tyylillä ja maalauksilla. Siiri on ahkera ja tunnollinen treenaaja, jonka vahvuuksiin kuuluu vahva askeltekniikka, oikea asenne ja hyvä fyysinen kunto. Siiri on sanavalmis ja laajan yleistiedon omaava positiivinen kaveri.

 

 


Daniela Kumlin

2017-08-07 14.06.22_2-Edit

Syntymävuosi: 2000
2. kausi

Lempinimet: Dk, Dansku
Dk käy toista vuotta Pohjois-Haagan yhteiskoulun lukiota. Suloinen Danskumme omaa upean tyylin ja kauniin hymyn. Jäällä Danskun vahvuuksiin kuuluvat upeat linjeeraukset sekä ina bauerit. Hän on mahtava tyttö ja luotettava ystävä. Dk:n pirteä persoona piristää aina meidän päiviämme! Danskun taidot eivät lopu luisteluun sillä hän osaa leipoa parhaimpia suklaakeksejä. Hänen kunnianhimonsa sekä positiivinen asenteensa inspiroivat myös meitä muita treenaamaan täysillä.

 

 


Veera Rissanen

2017-08-07 14.20.15-Edit

Syntymävuosi: 2002
1. kausi

Lempinimi: Risse
Ensimmäistä kautta Muskettiriveissä aloittava Risse on todella puhelias ja nauraa hyvin paljon. Sosiaalinen Risse on kaikkien kaveri ja käy urheilukoulua PHYK:ssa. Hän treenaa aina ahkerasti ja omaa linjakkaan vaakaliu’un. Rissen kanssa voi aina mennä puhumaan tilanteessa kuin tilanteessa.

 

 

 


Matilda Kajander

2017-08-07 14.01.14-Edit

Syntymävuosi: 2000
3. 
kausi

Lempinimi: Madde
Pirteä ja aina energinen Matildamme jaksaa matkustaa treeneihin Sipoosta asti. Madde on todella eläinrakas sillä eläimiähän häneltä löytyisi vaikka muille jakaa. Matilda käy Brändö gymnasiumia ja sitä kautta hän on aina valmis auttamaan meitä ruotsin kielen opiskelussa. Matildalla on kauniit liu’ut ja hän on varma askeltekniikassaan.

 

 

 


Nea Mönkkönen

2017-08-07 14.14.20-Edit

Syntymävuosi: 2000
2. kausi

Lempinimet: Nepa
Nepa on toista kautta Musketeersien rivissä. Ahkera Nepa opiskelee Märskyssä toisella luokalla. Nea on tunnollinen harjoittelija joka antaa kaikkensa joka tilanteessa. Nealla on vahva perusluistelu sekä hyvät askeleet. Nea on huumorintajuinen ja hänen kanssaan kaikki tulee aina toimeen. Hän seuraa ahkerasti myös muita urheilulajeja kuten esim. Formulaa. Nean hymy piristää meidän kaikkien päiviä.

 

 


Maria Gauriloff

2017-08-07 13.56.47_2-Edit

Syntymävuosi: 2001
1. kausi

Lempinimi: Gage, Kake, Gauris, Mage, Gagge
Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Gagen nauru raikaa aina hallilla ja piristää meidän jokaisen päivää. Tämä todellinen F1 fani viettää vapaa-aikaansa opiskellen monia kieliä ja huristellen skoballaan. Gage on kova treenaamaan jäällä ja jään ulkopuolella, ja onkin kovassa tikissä. Jäällä hänen bravuureitansa ovat yksilötaidot ja linjakas vaaka. Gage kuuluu Märskyteersiin.

 

 


Tilda Haapanen

2017-08-07 13.57.38-Edit

Syntymävuosi: 1998
1. kausi

Lempinimet: Kalapuikko, Tillis, Tilli, Tildis, Kalis
54 kalapuikon syöntiennätyksen omaava Tilda opiskelee Mäkelänrinteen lukiossa. Vaikka tilli on joukkueemme vanhin hän heittäytyy hyvin nuorempienkin juttuihin mukaan. Tilda ottaa haasteita rohkeasti vastaan ja suorittaa ne kunnialla. Tildan vitsit saavat meidät aina nauramaan. Jäällä Tilda liitää rohkeasti ja omaa hienon linjeerauksen. Vahvana luistelijana Tillis on loistava vahvistus joukkueeseemme.

 

 


Sofia Kajala

2017-08-07 14.00.33_2-Edit

Syntymävuosi: 2001
2. kausi

Lempinimi: Soffa
Joukkueemme suloinen Sofia liittyi joukkoomme vuosi sitten Starlightseista, mutta on alkuperäinen TTK:n kasvatti. Hän taitaa jäällä puhtaat askeleet ja kauniin luisteluasennon. Sofia on erittäin ahkera treenaaja ja kehittyy koko ajan eteenpäin. Luonteeltaan hän on kiltti, positiivinen kaikesta ja ei koskaan mene sieltä mistä aita on matalin. Sofia aloitti juuri ensimmäisen vuotensa Helsinge gymnasiumissa. Meidän ihana Soffa on kaikkien kaveri ja hänellä on kauniit ruskeat silmät.

 

 


Trina Hoppi

2017-08-07 13.58.07_2-Edit

Syntymävuosi: 2001
1. kausi

Trina luistelee joukkueessamme ensimmäistä kautta ja hän tulee treeneihin innokkain mielin Järvenpäästä asti. Hän on luonnonkaunis ja hänen kasvoillaan vallitsee upea hymy. Trina omaa upeat liu’ut ja linjakkaat ojennukset. Hän on oikein ahkera ja motivoitunut luistelija.