Kausi 2003-2004

Kauden teemat

Lyhytohjelma: ”Anastasia”

musketeers0304

Prinsessa Anastasia muistelee perheensä loisteliasta elämää palatsissa.

Tämä lyhytohjelma kiinnitti huomiota vaikeudellaan ja luistelun pehmeydellä. Edellisenä vuonna joukkue harjoitteli kovasti vapaaohjelman pehmeyttä ja keveyttä, joten tästä oli hyötyä tämän vuotisen lyhyen ohjelman hitaissa osuuksissa. Ja kyseessähän on yksi vaikeimmista hitaista muusiikkityyleistä, valssi. Tytöt harjoittelivat paljon tvisseleitä, pehmeitä liikeitä ja pyörimisliikkeitä joita valssissa tarvitaan. Ohjelma pystyttiin luistelemaan hyvin heti kauden alusta. Koko joukkue otti ison harppauksen eteenpäin teknisissä taidoissa.

Vapaaohjelma: ”Kissanainen”

musketeers4.jpg

Kissanainen vetää hansikkaat käteensä ja naamion kasvoilleen valmistautuessaan taistoon Batmania vastaan, tietämättä itsekään onko hyvän vai pahan puolella. Luvassa on viettelyä, jännitystä, taistelua ja tiukkoja kurveja Gotham Cityn yössä.

Vapaaohjelman piti olla lyhytohjelman vastakohta. Tytöillä piti olla mahdollisuus sähistä ja murista sekä näyttää jäällä agressiivisuuttensa. Tästä tuli idea Batmanin Kissanaisesta. Mitä kaikkia luonteenpiireitä hänessä onkaan! Hän on nainen, joka muuttuu kissaksi, mutta ei tiedä todellisuudessa onko hän hyvä vai paha. Hänellä on myös viha-rakkaussuhde Batmaniin. Välillä hän kehrää kuin kissa, välillä näyttää terävät kyntensä ja ei pelkää niitä käyttää. Eikä hän häpeä käyttää ominaisuuksiansa hämätääkseen Batmania.