Kausi 2002-2003

 

musDSC07351.jpg

Tammikuussa Musketit osallistuivat Detroitissa kahteen kansainväliseen kilpailuun (North American International ja Mid-American Championships) ja urakoivat voitokkaasti kaksi kilpailua neljänä peräkkäisenä päivänä. Joukkue voitti kaikki kilpailut (kansalliset ja kansainväliset) johon se osallistui ja kruunasi loistokautensa junioreiden epäviralliseen maailmanmestaruuteen voittamalla World Challenge Cupin Göteborgissa. Seuramme näytöksessä ”Kapteeni Koukun paluu” tytöt tietysti esiintyivät keijuina ja luikertelivat jäälle vielä mustekaloina.

Valmentaja ja koreografi: Anu Jääskeläinen. Apuvalmentajat: Päivi Nurmi ja Janna Erpilä. Tanssiopettaja: Jarmo Rastas ja Maria Serena Järvinen. Joukkueenjohto: Sirpa Repo, Arja Vartia, Maria Vajavaara ja Maarit Timonen.

 

Lyhytohjelma: ”Las Vegas”

musk.jpg

Ilta pimenee ja säihkyvät valot täyttävät Las Vegasin kadut. Casinolla raha virtaa ja ruletti pyörii. Kuuma baarimikkokin kaataa ohi lasin kun joukko vetävännäköisiä chiksejä astuu sisään valmiina peli-iltaan. Fiilis on katossa kun salissa kaikuu ”Jackpot!”

 

Vapaaohjelma: ”Helinä-keiju”

muspjDSC07336.jpg

Auringonsäteet koskettavat kukan terälehtiä ja Helinä-keiju herää aamukasteen kimallukseen. Hennot siivet avautuvat ja Helinä ystävineen lähtee lentoon. Pienen ja itsepäisen Helinän seikkailut mikä-mikä maassa alkaa. Usko, luottamus ja keijupöly… niin mikä tahansa on mahdollista!