Ajankohtaista 2014-2015

 • Kauden päätös
  19.4.2015
  Päätimme tämän aivan uskomattoman kauden Taitoluisteluliiton palkitsemistilaisuudessa eilen. Kausi kokonaisuudessaan on ollut unelmien täyttymys meille kaikille.
  Joukkueemme jäsenten välille syntyi vahva side jo alkukaudesta ja jokaisesta huokui kunnianhimo ja periksiantamaton asenne läpi kauden. Emme voisi olla onnellisempia kuluneesta kaudesta sekä SM- ja MM-voitoista!
  Erityiskiitos valmentajillemme Jääskikselle ja Turtsille ja kaikille jotka ovat kannustaneet ja tukeneet  meitä tämän matkan ajan.

 • Pikkusiskot esiintyivät
  22.3.2015
  Sunflowers tuli tiistaina Ogeliin esiintymään isosiskoilleen Musketeille.
  Samalla he pääsivät hetken juttelemaan tuoreiden maailmanmestareiden kanssa.
 • MAAILMANMESTARIT 2015!
  21.3.2015
  Luistelimme kuuman ryhmän ensimmäisinä varman ja rauhallisen, sekä vahvasti tulkitun lyhytohjelmamme, johon mahtui yksi harmillinen kaatuminen. Pisteitä saimme 59,08 ja vapaaohjelmakisaan lähdimme toiselta sijalta vain 1,87 pisteen takaa-ajoasemasta.Iso kiitos kaikille tukijoukoille ja faneille, jotka ovat auttaneet meitä pääsemään maailman huipulle, mutta suurin kiitos kuuluu valmentajillemme, jotka loivat meille näin upeat ohjelmat ja kehittivät meitä intohimoisesti läpi kauden!
  Vapaaohjelmakisaan lähdimme tavoittelemaan parasta mahdollista suoritusta. Ohjelma sujui kylmän rauhallisesti alusta loppuun saakka. Luistelimme sen siististi ja varmasti, nauttien joka sekunnista.  Tunnerikas vapaaohjelmamme keräsi meidän tämän kauden ennätyspisteet 113, 90 ja kokonaispistein 172, 98 nousimme takaa-ajoasemasta kilpailun johtoon ja Maailmanmestareiksi 2015!
  Upea kautemme huipentui MM-kisoihin jotka järjestettiin tänä vuonna Zagrebissa. Ensimmäiset päivämme vietimme treenaten niin kisa- kuin harakkahallissa totutellen Zagrebin jäihin. Torstai-iltana menimme koko joukkueen voimin katsomaan arvontaa, missä saimme nauttia myös paikallisen artistin esityksistä.
 • SUOMEN MESTARIT 2015!
  2.3.2015
  Viikonloppuna saimme nauttia unohtumattomista SM-kisoista ja onnistuneista suorituksista ihanan yleisön edessä. Olimme tyytyväisiä molempiin ohjelmiimme, joista saimmekin tämän kauden ennätyspisteet!
  Lyhytohjelman jälkeen johdimme kilpailua pistein 60,86 ja vapaaohjelmakilpailuun lähdimme taistelemaan upealla Nälkäpeli -ohjelmallamme. Luistelimme tunteikkaan, rauhallisen ja vahvan vapaaohjelman, josta saimme pisteitä 111,50. Kokonaispisteitä kertyi 172,36 ja saatoimme pojan takaisin kotiin erittäin ylpeinä ja onnellisina.
  Nyt treenaamme täysillä vielä tämän viimeisen viikon Suomessa, kunnes lähdemme kohti Zagrebia ja MM-kilpailuja!
 • Musketeers toivottaa hyvää ystävänpäivää!
 • Aluemestaruuskilpailut ja Lahden kutsukilpailu
  14.2.2015
  Aluemestaruuskilpailut käytiin Barona areenalla 24.1. Olimme tyytyväisiä suoritukseemme, mikä vei meidät toiselle sijalle. Nyt jokainen meistä on päässyt kisajäälle.
  Tänä vuonna vietimme ystävänpäivää Lahden kutsukilpailuissa missä luistelimme vapaaohjelmamme. Voitimme kilpailun pistein 106,00 ja nyt suuntaamme katseet kohti SM-kisoja.
 • Kansainvälinen kisakausi on nyt avattu!
  12.1.2015
  Lähdimme kauden ensimmäiselle kansainväliselle kisamatkalle Berliiniin aikaisin keskiviikkoaamuna ja meille jäikin hieman shoppailuaikaa ennen illan treenejä. Hieman sateisesta säästä huolimatta matkamme sujui mukavasti shoppaillen ja toistemme seurassa viihtyen.
  Saimme nauttia myös ihanasta kisaviikonlopusta ja yleisöstä, joka kannusti meitä alusta loppuun saakka. Onnistuneet suorituksemme veivät meidät ylivoimaiseen voittoon! Lyhytohjelman jälkeen johdimme kilpailua pistein 55,47 ja onnistunut vapaaohjelmamme keräsi 100,78 pistettä ja voitimme kilpailun kokonaispistein 156,25.
 • Rantasalmen leri 28.-30.12.2014
  31.12.2014
  Tämän kauden viimeinen leirimme on nyt ohi. Lähdemme hyvillä mielin vuoteen 2015 ja kohti kansainvälistä kisakautta. Kylmästä säästä huolimatta Rantasalmen väki otti meidät jälleen lämpimästi vastaan!
  Esiinnyimme Rantasalmen perinteisessä jääshowssa ja tapasimme fanejamme ennen tapahtumaa. Leirimme sujui mukavasti ohjelmia hioen ja toistemme seurasta nauttien.
 • 2. valintakilpailun voitto
  15.12.2014
  Luistelimme lauantaina siistin ja vahvan lyhytohjelmamme, johon olimme todella tyytyväisiä. Se vei meidät toiselle sijalle pistein 57,72.
  Sunnuntain vapaaohjelmakilpailuun lähdimme nälkäisinä taistelemaan  MM-kisalipuista ja vahva Hunger Games -ohjelmamme siivitti meidät voittoon kokonaispistein 163,04 ja saavutimme edustuspaikan maaliskuussa Kroatiassa käytäviin junioreiden MM-kilpailuihin.
 • Kohti 2. valintakisaa
  11.12.2014
  Tänään meillä oli viimeiset treenit ennen 2. valintakilpailuja. Sponsorimme Schwarzkopf yllätti meidät tuomalla lisää hiustuotteita, joita pääsemmekin käyttämään viikonloppuna kisakampauksiimme.
  Lähdemme hyvillä mielin viikonlopun kilpailuun, jota olemmekin odottaneet todella paljon.
 • Viralliset kuvat on nyt päivitetty nettiin
  27.11.2014
  Kalenterikuvausten yhteydessä meistä otettiin viralliset joukkuekuvat.
  Kuvat on nyt päivitetty. Odotamme kovasti uutta kalenteria, jonka pitäisi tulla myyntiin 2. valintakilpailuun!
 • 1. valintakisan voitto
  11.11.2014
  Vapaaohjelmakilpailuun lähdimme takaa-ajoasemasta taistelemaan ja näyttämään kaikille meidän upea Nälkäpeli-ohjelmamme. Luistelimme ohjelman vahvasti ja hyvin tulkiten sekä nautimme siitä koko sydämestämme.
  Vapaaohjelmamme keräsi 100,44 pistettä ja kokonaispistein 158,14 nousimme koko kilpailun kärkeen! Antoisan viikonlopun jälkeen olemme valmiita ja innokkaita kauden muita koitoksia varten
 • 1. valintakisa
  8.11.2014
  Avasimme tänään kisakauden vahvalla lyhytohjelmallamme, joka keräsi pisteitä 57,70. Lähdemme huomenna vapaaohjelmakilpailuun toiselta sijalta vain 0,12 pisteen erolla ensimmäiseen joukkueeseen. Tästä on hyvä jatkaa huomiseen vapaaohjelmakisaan!
 • Vierumäen leiri 18.-21.10.2014
  25.10.2014
  Vietimme kauden toisen leirimme Vierumäellä vapaaohjelmaamme hioen. Leiri oli täynnä naurua ja tehokasta treeniä. Suoriuduimme hienosti myös jokavuotisista kuntotesteistä ja vietimme yhteistä laatuaikaa saunoen ja toistemme seurasta nauttien
 • Musketeers ja MIU ISU:n maailmantilaston kärjessä
  15.10.2014
  ISU on julkaissut päivitetyt muodostelmaluistelun maailmantilastot. Junioreiden kakkosena on Musketeers ja senioreiden ykkösenä Marigold IceUnity.
 • Hiustuotteita sponsorilta
  2.10.2014
  Saimme tänään treenipäivän keskellä uudelta sponsoriltamme Schwarzkopfilta paljon hiustuotteita koko joukkueelle. Ihanaa, että saimme näin ennen kisakauden alkua hyviä tuotteita, joilla hiuksemme pysyvät hyvässä kunnossa ja saamme tehtyä näyttäviä kampauksia niin kisoissa kuin arjessakin!
 • Kapteenisto valittu
  8.9.2014
  Sunnuntaina 7.9.vietettiin jokavuotiset nyyttärit valmentajamme Jääskiksen luona. Siellä julkistettiin kapteenisto. Tällä kaudella kapteenina toimii Camilla Sundgren ja hänen apulaiskapteeneinaan Tiina Poranen ja Camilla Sipilä. Nautímme terveellisistä brunssiherkuista ennen päivän treenejä.
 • Musketeers Kuortaneella 6.-10.8.2014
  8.9.2014
  Perinteinen Kuortaneen leiri sujui tänä vuonna aurinkoisissa merkeissä. Kovan harjoittelun ohella ehdimme myös nauttia toistemme seurasta, rantasaunasta sekä palautuskeskuksesta. Yllättävät kuntotestit eivät hidastaneet menoamme ja suoriuduimme niistä mallikkaasti. Joukkueemme situoutui entistä tiiviimmäksi bikineiden lennellessä järveen. Kaikenkaikkiaan leiri oli onnistunut ja saimme ohjelmat sujuvasti kasaan. Tästä on hyvä lähteä tulevaan kauteen.