Ajankohtaista 2013-2014

 • Musketeersille JWCC-pronssia
  9.3.2014

 •  Musketeers on Suomen mestari 2014!
  2.3.2014
  Viime viikonloppuna kilpailimme Suomen mestaruudesta Helsingin jäähallissa. Viikonloppu oli kaikin puolin mahtava ja ikimuistoinen!
  Lyhytohjelmapäivänä luistelimme hyvällä fiiliksellä ja todellisella tyttöenergialla! Ohjelma palkittiin pistein 56,68 mikä vei meidät kilpailun toiselle sijalle.
  Vapaaohjelman luistelimme vahvasti ja suurella sydämellä. Olimme kilpailusuoritukseen ensimmäistä kertaa tällä kaudella tyytyväisiä ja se palkittiin huikein pisten 122,90! Nousimme selkeästi junioreiden Suomen mestariksi yhteispistein 179,58 ja saimme pojan taas kotiin!
  Kausi on kiitänyt eteenpäin hurjaa vauhtia ja meillä on jäljellä enää yksi, kauden tärkein, koitos edessämme: Junioreiden epäviralliset MM kilpailut , JWCC. Nautimme vielä viimeisiä kertoja ihanista ohjelmistamme ja keskiviikkoaamuna suuntaamme kohti Sveitsiä.
 •  Musketeersin kapteeniston terveiset Tanskasta
  1.2.2014
  Musketeers on toisena lyhytohjelman jälkeen French Cupissa Rouenissa pistein 56,53. Kilpailua johtaa Team Mystique (57,92) ja kolmantena Team Fintactic (55,81).
  30.1.2014
  Tänään meillä oli arpaonnea ja vältyimme pahimmalta aamuherätykseltä. Luistelemme siis junnukisan viimeisenä!
 • French Cup
  29.1.2014
  Kauden ensimmäinen KV-kisamme osui tänäkin vuonna iloksemme  ihanaan Roueniin! Vaikka sää oli sateinen, saavuimme Pariisin kentälle aurinkoisin mielin täynnä intoa. Illalla meillä oli Rouenissa epävirallinen harkka. Olimme harkkaan oikein tyytyväisiä. Huomenna pääsemme koluamaan Rouenin kaupat läpi sekä valmistautumaan tulevaan kilpailuun!
 • Lahden kutsukilpailussa
  21.1.2014
  Kävimme tammikuun aikana myös Lahdessa kilpailemassa vapaaohjelmallamme. Ohjelma oli siisti ja rauhallinen ja olimme siihen erittäin tyytyväisiä. Tästä on hyvä jatkaa kohti French Cuppia!
 • Musketeteers hopealle aluemestaruuskilpailussa
  21.1.2014
  Tammikuun alussa kilpailimme aluemestaruuskilpailuissa Medusa – vapaaohjelmallamme. Ohjelma oli puhdas, mutta sinne mahtui kuitenkin muutamia virheitä. Ylsimme silti toiselle sijalle, mistä voimme olla ihan tyytyväisiä.
 • Rantasalmen jääshow.
  9.1.2014
  Rantasalmen leiri sujui vauhdikkaasti poikkeuksellisen lämpimässä säässä. Leirin aikana hioimme ohjelmiamme perinpohjin ja lähdimme kotiin entistä valmiimpana kauden tuleviin suorituksiin.
  Jokavuotinen jääshow oli jälleen kerran onnistunut ja mieleenpainuva kokemus. Musketeers toivottaa Rantasalmen pankinjohtajalle leppoisia eläkepäiviä!
 • Musketeers hopealle 2. SM-valintakilpailussa Tampereella
  17.12.2013
  Musketeers sijoittui toiseksi muodostelmaluistelun toisessa valintakilpailussa Tampereella. Samalla se  lunasti paikan kevään JWCC-kilpailuihin Sveitsiin.
 • Musketeers HL:n joulujuhlassa
  1.12.2013
  Seuran joulujuhlassa Musketeers-tytöt pääsivät yhteiskuvaan pikkusiskojensa kanssa.
 • Musketeers voitti 1. SM-valintakilpailut Jyväskylässä
  13.11.2013
  Musketeers vei Spice girlseillään voiton junioreiden lyhytohjelmakilpailuissa pistein 55.31. ja kokonaiskilpailun voiton pistein 158, 41. Hyvä kauden aloitus maailmanmestarijoukkueelta.
 • Maailmanmestari Musketeerseja Sellossa 13.9.2013
  24.9.2013
  Musketeersin apulaiskapteeniit Miitta ja Roosa olivat 13.9. mainostamassa Finlandia Trophyä kauppakeskus Sellossa.
  Enää reilu viikko aikaa kisaan. Siellä nämä maailmanmestarit voi bongata katsomosta kannustamasta MIUta!
 • Musketeers Kuortaneella 8.-12.8.2013
  18.8.2013Taas koitti jokavuotisen Kuortaneen leirin aika, tällä kertaa melko sateisessa säässä. Koleasta ilmasta huolimatta leiri sujui kuitenkin oikein lämpöisissä tunnelmissa! Vapaaohjelmamme nivoutui sulavasti yhteen reippaalla tahdilla ja iloisella mielellä. Ahkeran treenauksen ohella ehdimme myös rentoutua paikallisessa spassa sekä nautiskella grillikodan lettuja. Kotimatkalla poikkesimme perinteiselle shoppailureissulle Tuurin kyläkauppaan. Tästä on hyvä jatkaa!