Ajankohtaista 2012-2013

 • Musketeers on MAAILMANMESTARI!
  Tunteella ja loistavalla asenteella luisteltu Evil Queen toi Musketeille kauden ennätyspisteet ja nosti joukkueen 2,75 pisteen takaa-ajosta 0,2 pisteellä ohi kilpasiskojen ja MAAILMAMESTARIKSI kokonaispisteillä 183,20.
  ”Nyt on sanoinkuvaamaton tunnelma. Lähdimme vapaaohjelmakilpailuun haastajan paikalta ja oli upea nousta kilpailun voittoon”, joukkueen kapteeni Sara Kekäläinen riemuitsi.
  Joukkueen valmentaja Anu Oksanen oli tyytyväinen suojattiensa työhön MM-jäällä. ”Tytöt tekivät nappisuorituksen tänään tiukassa paikassa”
  Musketeers kiittää fanijoukkojaan ja MM-kisojen upeita katsojia – tunnelma kotikisoissa oli ainutkertainen ja jää varmasti meidän kaikkien mieleen ikuisesti!
  Katso Maailmanmestareiden vapaaohjelma
  Kiss and cry sekä Saran ja Anun haastattelu
  (tulokset)
 • Musketeers kauden ennätyspisteillä 2,75 pisteen takaa-ajosta lauantain vapaaohjelmaan
  Musketeers luisteli tyylikkään kepeästi vaativan lyhytohjelmansa ja keräsi vakuuttavat 61,57 pistettä. Taidokkaan itsevarmasti charleston-henkisen koreografiansa suorittanut joukkue oli tyytyväinen luisteluunsa.
  Valmentaja Anu Oksanen totesi joukkueensa onnistuneen kauden tiukimmassa kilpailutilanteessa erittäin hyvin. Ohjelma sujui rauhallisesti ja joukkue näytti nauttivan luistelustaan kotiyleisön edessä.
  Tosin alkuunsa hieman pelotti, kun osa luistelijoista liikuttui kyyneliin astuessaan jäälle pauhaavan yleisön eteen. Onneksi tytöt näkivät kuitenkin erinomaisesti kyyneltenkin läpi.
  Myös joukkueen kapteeni Sara Kekäläinen hehkutti lajin ensimmäisten MM-kisojen merkitystä luistelíjoille. – Kisoja on odotettu niin pitkään ja nyt ne ovat vihdoinkin totta.
  Katso lyhytohjelman videotallenne

  Vapaan päivään joukkue lähtee Saran mukaan tekemään mahdollisimman täydellistä suoritusta. Tähtäimessä on kotikisojen kulta.
  ”Evil Queen” valloittaa jään klo 19:07 – just one bite and all your dreams will come true – Go Musketeers!
  (aikataulu ja luistelujärjestys, tulokset)
 • MM-kotikisat käyntiin sirkusmaisilla avajaisilla
  Musketeers majoittui aamulla kisahotelliin ja on päässyt kotikisahuuman tunnelmiin. Upeat Aku Hirviniemen spiikkaamat avajaiset on takana, samoin lyhytohjelman arvonta. Kapteenisto arpoi numeroksi 16 eli ”We’ve got rhythm” avaa viimeisen eli kuuman ryhmän ja saapuu jäälle klo 20:33.
  One for all and all for one – GO MUSKETEERS!
  (tulokset, luistelujärjestys ja aikataulu)
 • Tule kannustamaan Musketeers voittoon MM-kotikisoissa
  Junioreiden ensimmäisen viralliset MM-kilpailut käynnistyy virallisilla avajaisilla torstaina 7.3.2013 – katso Musketeersien viimehetken kuulumiset ja tervehdys kannattajille (linkki videoon)
 • Musketeersille SM-kultaa
  Eilinen 1,84 pisteen takaa-ajo muuttui 3,82 pisteen voitoksi. Loistavalla asenteella luisteltu Evil Queen toi Musketeille 111,70 pistettä ja vapaaohjelman voiton sekä Suomen Mestaruuden 168,26 pisteellä.
  ”Tunnelma on aivan mahtava. Tämä antaa meille varmasti lisäpotkua kahden viikon päästä luisteltaviin MM-kisoihin, jossa tavoitteemme on voittaa kultaa, Musketeers-joukkueen kapteeni Sara Kekäläinen sai sanottua iloisten voittojuhlien keskeltä.”
  Päivän kruunasi MIU:n hieno vapaaohjelmakilpailun voitto, joka nosti heidät 2. sijalle ja takasi paikan Bostonin MM-kisoihin.
 • Musketeers 1,84 pisteen takaa-ajosta SM-kultataistoon sunnuntain vapaaohjelmaan
  Tyytyväisinä lyhytohjelmasuoritukseensa Musketeers on käynyt yöunille. Huomenna ”Evil Queen’it” ovat valmiina taistelemaan Suomen Mestaruudesta.
  Musketeers lähtee kakkospaikalta huomiseen vapaaohjelmaan. Valmentaja Anu Oksanen oli tyytyväinen joukkueen rauhalliseen ja puhtaaseen esitykseen. Musketeersin lyhytohjelman pisteet ovat 56,56. Kilpailua johtaa Team Fintastic pisteillä 58,40.
  Evil Queen nähdään jäällä vapaaohjelman toiseksi viimeisenä joukkueena (11.) klo 15:05.
 • Musketeers valmiina SM-taistoon
  Bussi suuntasi perjantai-iltapäivällä Oulunkylän jäähallilta kohti Turkua, jossa ratkotaan tulevana viikonloppuna muodostelmaluistelun SM-Noviisien, SM-Junioreiden ja SM-Senioreiden Suomen Mestaruudet.
  ”We’ve got rhythm”  nähdään jäällä lauantaina 6. joukkueena.
 • Musketeers luisteli voittoon Lahden kutsukipailuissa 10.2.2013
  Joukkue luisteli tasaisen varmasti ilman isompia virheitä.
  Musketeers ansaitsi vapaaohjelmastaan 93,50 pistettä, Lahden Team Estreija oli toinen pisteillä 76,75 ja Tapparan Fire Blades sai pistettä 74,25.
  SM-noviisien kilpailussa Starlights sai pisteitä 95,50 jättäen reilusti taakseen toiseksi tulleen Tampereen Tapparan Chrystal Bladesin 76,25 sekä pronssille luistelleen Riihimäen Chicas del Amorin 69,50 ja Lahden Team Soleilin 66,00.
  Kilpailussa oli käytössä uusi bonusarviointi.
 • Musketeers otti selvän voiton junioreissa French-cupissa Ranskassa.
  Vapaaohjelman pahat kuningattaret säilyttivät jo lyhytohjelmalla syntyneen reilun johtoasemansa, vaikka no holdissa tulikin kaksi kaatumista.
  Musketeers niiasi kultamitalit pistein 163,36. Hopealle luisteli Team Mystique pistein 152,04 ja pronssille Ruotsin Convivium pistein 143,06
  Valmentaja Anu Oksanen oli tyytyväinen Musketeersin luisteluun. Hän totesi nettilähetyksen haastattelussa joukkueen luistelleen hyvin ja hyvällä asenteella. Näki, että joukkue nautti esityksestään. Ainoa harmi olivat nuo kaksi kaatumista, mutta onneksi ne sattuivat samaan elementtiin.
  Haastattelija kysyi myös, eikö kilpailuasussa ole vaarallista kantaa tiaraa hiuksissa . Anu vakuutti ompelun tepsivän. Eli huoltajat ompelevat joka tytön tiaran kiinni hiuksiin, joten putoamaan ne eivät pääse
 • Musketeers lyhytohjelman 1. – pisteitä 57,38.
  Kilpailusuoritus oli varma ja rauhallinen. Pari pientä horjahdusta mahtui mukaan, mutta se ei kokonaisuutta häirinnyt. Suorituksemme vei meidät kirkkaaseen johtoon, josta on hyvä jatkaa huomiseen vapaaohjelmapäivään
  Musketeers jaEvil Queen” avaa lauantain vapaaohjelman kuuman ryhmän ja nähdään jäällä n. klo 17:22
 • French Cup 2013, kapteeniston terveiset fanijoukoille (1.2.2013)
  Kisaharkka oli hyvin onnistunut ja napakka suoritus!
  Nyt meikit ja hiukset kuntoon ja olemme valmiita illan koitokseen!”

  Tsemppiä kisaan – One for all and all for one, Go Musketeers!
 • French Cup 2013, Rouen
  Musketit ovat asettuneet Roueniin ja tänään torstaina vapaapäivänämme olemme tukeneet kaupungin kauppoja 🙂
  Sinitakit valtasivat kaupungin kadut ja kauppakeskukset.
  Illalla French Cupin avajaisparaati kiersi keskustan katuja päätyen kaupungintalolle. Moni ohikulkija kommentoi ”tuntevansa” meidät tv-ohjelmasta, joka meistä tehtiin muutama vuosi sitten.
  Huomenna täysillä kisaamaan noin klo 19 alkaen – järjestäjän aikataulu elää vielä…
  ”We’ve got rhythm”  nähdään jäällä 8. joukkueena.
 • Kapteeniston terveiset perinteisen Rantasalmen leirin (28.-30.12.2012) paluumatkalta
  Olimme taas jokavuotisella Rantasalmen reissulla ohjelmiamme hiomassa. Nyt on kauden viimenenkin leiri pulkassa! Saimme vietyä ohjelmiamme mukavasti eteenpäin ja lauantaina esitimmekin ne täydelle SuurSavohallin katsomolle jääshowssa.
  Tuularijumpatkin sujui kuin vettä vaan ja tästä on hyvä jatkaa kohti ensivuoden koitoksia. Rantasalmen metsissä on meininkiä!
 • Loistavalla asenteella luisteltu ”Evil Queen” toi vapaaohjelmakilpailun voiton 110,80 pisteellä ja 2. sijan kokonaiskilpailussa – samalla vahvistui myös paikka keväällä Helsingissä luisteltaviin MM-kilpailuihin
  Musketeers lähti sunnuntain vapaaohjelmakilpailuun takaa-ajo asemasta 4. sijalta tietäen, että MM-kisapaikan lunastamiseen vaaditaan vähintään kokonaiskilpailun 2. sija. Lauantain lyhytohjelma oli valmentaja Anu Oksasen mukaan siisti, joskin hieman varovainen suoritus.
  Loistava asenne ja latautuminen oli aistittavissa katsomoon asti, jossa tunnelma oli tänään myös mahtava fanijoukkojen kannustaessa ”Evil Queen” loistosuoritukseen. ”Junnuilla oli selkeä tahto viedä vapaaohjelma puhtaasti läpi ja he onnistuivat tavoitteessaan. Nyt sitten vedetään päivän verran henkeä ja jatketaan taas työtä, valmentaja Anu Oksanen totesi.”
  Kiitos faneille ja onnea myös Starlights’eille lauantaisen kilpailun voitoista ja MIU:lle hopeasta (ja vapaaohjelman voitosta) ja KIITOS loistavasta kannustuksesta katsomossa!
  One for all and all for one….
 • 2. SM-valintakilpailut 8.-9.12.2012 Barona Areenalla
  Luistelujärjestys on arvottu ja Musketeers luistelee 2. – ”We’ve got rhythm”  nähdään jäällä lauantaina klo 16:52
  Kaikki joukolla kannustamaan HL:n kotikisoihin – One for all and all for one!
 • Musketeers 2. myös vapaaohjelmakisan jälkeen
  11.11.2012
  ”Kelpo suoritus kauden alkuun”, tuumi tyytyväinen päävalmentaja Anu Oksanen (tulokset)
 • Musketeers 2. lyhytohjelmakisan jälkeen
  10.11.2012
  Musketeers saavutti lyhytohjelmallaan pisteet 49,66 ja toisen tilan. Joukkue luisteli tanssillisen vapaaohjelmansa kepeästi ja puhtaasti.
  Valmentaja Anu Oksasen mielestä kauden avaus oli siisti ja hyvä. Joukkue nautti jäällä olemisesta ja pystyi pienestä jännityksestä huolimatta rauhalliseen suoritukseen. Monta uutta muskettia sai tänään kisakasteen. Tytöt odottavat nyt huomista vapaaohjelmaa, jonka he haluavat päästä näyttämään yleisölle, Anu toteaa.
  Joukkueen terveiset fanijoukoille:
  ”Tyytyväisinä kauden avaukseen ja hyvissä tunnelmissa keskitymme huomiseen kilpailuun – Want an apple?”

  Musketeers päättää sunnuntain vapaaohjelmakilpailun luistellen kisan viimeisenä klo 15:37 (tulokset).
 • Kauden 2012-2013 Teemat
  9.11.2012
  Lyhytohjelma: ”We’ve got rhythm”
  Tervetuloa nauttimaan vauhdikkaasta ja rytmikkäästä steppishow’sta.
  Luvassa on mukaansatempaavaa menoa. Anna steppijalkasi vipattaa ja rytmin viedä mennessään. Who could ask for anything more?
  Vapaaohjelma: ”Evil Queen”
  Tämä ei ole tarina Lumikista vaan minusta, kuningattaresta. Olipa kerran kaukaisessa maassa kuningatar, joka oli kaunein päällä maan. Kuningattaren tiellä oli kuitenkin yksi este: kuvankaunis tytärpuoli, Lumikki. Eräänä päivänä taikapeili kertoo kuningattaren kauhuksi Lumikin olevan maassa kaunein. Kuningatar haluaa tuhota tytön keinolla millä hyvänsä ja kun mikään muu ei näytä tehoavan, päättää lopulta tarjota tälle myrkytetyn omenan. ”Vain yksi puraisu ja kaikki unelmasi käyvät toteen…”
  Musketeers matkaa viikonlopuksi Tampereelle, jossa kisakausi avataan SM-senioreiden, -junioreiden ja -noviisien 1. SM-valintakilpailussa Hakametsän jäähallissa (tulokset).
  Lauantain lyhytohjelmakisan luistelujärjestys on arvottu ja ”We’ve got rhythm” nähdään jäällä viimeisen ryhmän ensimmäisenä klo 18:52, numerolla 10.
  Nähdään siis Tampereella!
 • Leirikuulumisia Vierumäeltä, osa 2
  23.10.2012
  Intensiivistä treenausta ja toistoja, analysointia, hiomista, testausta, venytystä, saunaa, rentoutumista, uintia, yhdessäoloa…
 • Leirikuulumisia Vierumäeltä
  21.10.2012
  Syksyinen sää sateineen ja paisteineen näkyy vain ruokailuihin liikkuessa – jäähallilla treenataan tiiviisti. Välillä olemme saaneet nauttia nuorista esiintyjistä ja onpa meillä ollut hyvin hyvin nuoria apuvalmentajiakin katsomassa ”meidän tyttöjen” luistelua. Jäällä on riisuttu aseista, oltu ihan narreina ja tarvittu sisäkköjä…
 • Musketeers Kuortaneella 5.-9.8.2012
  12.8.2012
  Musketeersien kesäleirillä on ahkeroitu, hikoiltu, paleltu, kastuttu kaatosateessa, nautittu auringosta, herkuteltu räiskäleillä upeaa auringonlaskua seuraten, uitu järvessä ja altaassa, otettu uudestaan, alusta, sama uusiksi, seurattu Lontoon kisoja, pidetty hauskaa, luisteltu hiukan lisää ja uudestaan, välillä syöty, menty oheisiin ja taas jäälle, sillä väsymys on vain sana.
  Rakkaudesta lajiin ja joukkuetovereihin… One for all and all for 1!
  Kotimatkalla on tainnut muuan kyläkauppa saada bussillisen asiakkaita.