Uncategorized

1. SM-valintakilpailut 2018

Viikonloppuna oli aika avata uusi kisakausi 1. SM- valintakisoissa. Lähdimme lauantain lyhytohjelmakisaan hyvin valmistautuneina ja innoissamme päästessämme kisaamaan ensimmäistä kertaa vauhdikkaalla Cosplay- teemaisella ohjelmallamme. Kisasuoritus oli yhdestä kaatumisesta huolimatta rento, ja katsomon kannustus oli todella huimaa. Nautimme luistelusta erittäin paljon, ja ohjelma onnistui hyvin. Pisteet 71.13 toivat meille toisen sijan.
Vapaaohjelmapäivään lähdimme päättäväisinä, ja keräsimme hyvää fiilistä läpi päivän valmistautumisen. Vapaaohjelmamme teema on tänä vuonna ”Devils”, ja katsomon täyttäneet pienet pirunsarvet tekivät meidät todella iloisiksi. Vapaaohjelmaan sattui liukusarjaan yksi kaatuminen, emmekä saavuttaneet muutamista kuvioista toivomiamme tasoja. Pisteitä saimme 101.64, ja yhteispisteet 172.77 toivat meille lopulta pronssia. Koko kisan voitti Dream Edges ja hopealla oli Team Fintastic.
Viikonloppu oli meille antoisa, ja olemme todella kiitollisia katsomon kannustuksesta. Seuraaviin kisoihin on nyt 5 viikkoa aikaa, ja nyt harjoittelemme päämäärätietoisesti kohti 2. SM- valintakisaa.

Kuvat