2014-2015, Uncategorized

MAAILMANMESTARIT 2015!

 • 21.3.2015

  Upea kautemme huipentui MM-kisoihin jotka järjestettiin tänä vuonna Zagrebissa. Ensimmäiset päivämme vietimme treenaten niin kisa- kuin harakkahallissa totutellen Zagrebin jäihin. Torstai-iltana menimme koko joukkueen voimin katsomaan arvontaa, missä saimme nauttia myös paikallisen artistin esityksistä.

  Luistelimme kuuman ryhmän ensimmäisinä varman ja rauhallisen, sekä vahvasti tulkitun lyhytohjelmamme, johon mahtui yksi harmillinen kaatuminen. Pisteitä saimme 59,08 ja vapaaohjelmakisaan lähdimme toiselta sijalta vain 1,87 pisteen takaa-ajoasemasta.

  Vapaaohjelmakisaan lähdimme tavoittelemaan parasta mahdollista suoritusta. Ohjelma sujui kylmän rauhallisesti alusta loppuun saakka. Luistelimme sen siististi ja varmasti, nauttien joka sekunnista.  Tunnerikas vapaaohjelmamme keräsi meidän tämän kauden ennätyspisteet 113, 90 ja kokonaispistein 172, 98 nousimme takaa-ajoasemasta kilpailun johtoon ja Maailmanmestareiksi 2015!

  Iso kiitos kaikille tukijoukoille ja faneille, jotka ovat auttaneet meitä pääsemään maailman huipulle, mutta suurin kiitos kuuluu valmentajillemme, jotka loivat meille näin upeat ohjelmat ja kehittivät meitä intohimoisesti läpi kauden!

  Kuvia